prinsen

prinsen
prinsen har vuxit och så med vår kärlek till han... han är just nu de bästa som finns i mitt liv..
nya saker händer varje dag. i januari ska pappa va hemma med jamie och mamma ska jobba hos morfar...
ska bli både jobbigt och skönt att jobba lite... =) kommer ringa som en galning i början och kolla så allt går rätt till... hahha de kommer gå fint... =)
älskar alla min killar här hemma.
ja så min mage som alldrig slutar göra ont... har provat olika mediciner men ingen funkar.. på onsdag ska jag till läkaren igen och hoppas på en bra medicin som  kanske funkar bättre... jag vet inte vad jag ska göra.
nu mera sover prinsen hela natten somnar vid 22 och vaknar halv nio,nio ungefär... de är så skönt..
han vill mer än vad han kan de är så kul att se han blir så arg som tex när han vänder sig från rygg till magen och sen ska försöka komma i väg då blir han tokig men de är på g snarts så kommer han i väg... =) han är så duktig... =) han lär sig fort. längtar till julen... de ska bli så mysigt hemma med familjen och bara mysas.. måste erkänna att man vill ju ha en till snart... får se när den kommer till... =) älskar mitt liv just nu... de kan inte bli bättre... =)
de ända jag önskar är att min syster kanske kunnde spendera lite mera tid med oss... vi saknar henne... =) men hon kommer när hon har lust... vi älskar moster sanna... =)
nej nu ska jag glo lite på tv tills pappa kommer hem då ska vi titt på polarexpressen... =)


kramen