besviken på mig själv!

sambon ringde nyss och berätta glatt att sonen hade tagit sinna första steg och jag vart inte där de är jag besviken på mig själv för men jag fick ju se han krypa och vända sig först så jag får väl bjussa på denna då. jag kommer hinna se honom innan han har lärt sig gå fullt ialla fall.. så jag är inte så besviken trots allt men de hade ju varit kul att vara där.

måste jobba fridens liljor!


nattjobb och morgon pigg

kan man inte kalla de jag håller på med... de är nog snarare så att jag håller på att sakta men säkert slita ut mig själv. men men vad gör man inte för lafamilija. vill man betala av bli lång och diverse snabbt då får man slita för de också. bara de blir bättre för jamie sedan så är jag nöjd och de blir de inte för att han lider så som vi har de nu. men de kan sparas mera till honom och så de är de jag menar med bättre. i hlgen har jag som sakt var i inte gjort så mycket vettigt eller jo jag har ju träffat min fru två dagar i rad de va länge sedan de hände... ha men de kanske kommer bli mera i framtiden de vet man aldrig de kan va något att sattsa på eller vad säger du min fru? i lördags åkte jag dit på eftermiddagen då de hade vaknat där hemma. då åkte jag och frugan till ica maxi erikslund och shoppade lite mat till söndagen sen tog vi oss en drive på mc och köpte med hem till oss och hennes karl. sen färgade vi mitt hår och sen va jag lite sen till jobber så jag fick snabba mig, så jag åkte dit med blött hår och då menar jag blött de rann typ fortfarande om håret när jag kom in jobbar polaren undra om jag kom direkt från duschen ja på sätt och vis gjorde jag ju de... ha ha men jag sa som de va och hon bar skratta men hon har ju varit där själv så... =) Jag måste åter igen TACKA för en god mat och gott sällskap. TACK frugan! snart igen hoppas jag... =) ne nu ska jag knoppa om  jag ska vara norgorlunda piss i morgon..

sov gott

liten och svag!

de är vad jag känner mig just nu ganska makt lös kan man säga att jag känner mig mår som en kratta men men de blir la bättre fast man saknar ju stöd en dag som denna men jag förstår ju robban också som vill ut och roa sig när jag nu ändå är ledig och umgås med kompisar. fats varför kan aldrig vi som kära par sitta ihop en fredags eller löradags kväll och se på film eller nå (lördagar är rätt körda eftersom jag jobbar) de skulle ju vara mysigt men de är ju alltid någe annat som står i vägen och inte ens på vardags kvällar kan vi träffas och umgår ne för då när jag kommer hem då ska han i väg på diverse ärenden och sen kommer inte han hem förns efter jag sovit i typ tre timmar eller någe. jag tycker när han nu vet att jag somnar så tidigt då kan han väl åka efter jag somnat tycker jag men de tror jag inte han har förstått ännu men de komer väl in i han s armaskalle snart de med. har ju lyckats fått in en de fast inte allt som jag vill ännu... hahha men men han mognar han med eftersom. de är bara tråkigt att de ska behöva vara så här. jag älskar homom över allt annat men jag önskar han kunde hjälpa till lite mera här hemma som nu när jag jobbar måste de vara så svårt att hålla rent och gå iväg med tidnings kassen när den börjar bli full. va är de så svårt jag fattar inte de ja. men men de är väl också bara för att han är karl de skulle vara bättre om han på den fronten va lite mera som en tjej inte på svartsjuke fronten... hahaha han är sjukligt svartsjuk men men de har blivit lite bättre sen vi fick sonen men fortfarande kan jag höra honom skämta om något som jag vet stör honom och han bara biter ihop. guld stjärna till honom nu ska vi bara bli av med skämten också för de är som mest irriterande... =)

ne nu ska jag lira lite sen ska jag läsa

natti natti.

frugan

du betyder enormt mycket för mig de hoppas jag du förstår.
jag uppskattar att du finns till för mig. de värdesätts högt.
älskar dg min fruga!

ja jag älskar ju förstås min familj också men de hoppas jag att ni förstår
mest älskar jag ju ändå min son och min underbara syster.

jag tog tåget hem lite tidigare i dag pga att jag inte kunde jobba längre i dag hade sån huvve verk och sån illa mående så jag klarade inte av att sitta och titta på den där data skärmen i ens fem min till. de va nog den längsta promenaden till tåget sen jag börja i sthlm de gick så sakta så. men tur va att jag hade tid att slö lite. väl på tåget har jag ju ingen plats bokning eftersom jag har måndasbiljett så jag får ju flytta runt tt antal gånger inna jag kan få sitta kvar. =)  när jag kom hem så la jag mig på sägen och här har jag blivit kvar. orkar inte göra nå tråkigt för jag vill ju tavar på tiden jag får med min son om dagarna för de är ju inte en lång stund. men jag ska ju inte må såhär resten av livet så jag får väl krya på mig och hoppas på att jag är bättre till i morgon. =)
på lördag ska jag i väg med frugan och handla lite undra var?
men men vi har bestämt att på söndag då ska i luncha ihop de ska bli gott
för med mina och frugans mat kunskaper så blir de alltid mumma.
iaf frugans potatisgratäng mmmmmmh va god den är.

jaja nog om mat jag börjar ju må lite illa nu bara för de.
nu ska jag lägga mig och hoppas på att huvve verken släpper till i morgon
så jag kan åka och jobbe.

natti natti

älskar mest!

de gör jag verkligen.
hoppa min son en dag förstår hur mycket bara.

nu ska jag hoppas i säng

hej på er

gomorn!

god morgon nu sitter jag på jobbe
jag var här vi halv åtta i dag
lite tidigare än va jag brukar vara här
men jag tänkte lika bra att ta igen nu.
så kan man kanske åka hem lite tidigare på fredag eller så.
eller ta en sov morgon får se hur jag gör.

i vanliga fall ska vi bara sitta en här på morgonen
vid åtta men nu är vi tre de är ju lite trevligare.
slippa sitta själv. jag tänkte jag skulle vara
här varje morgon nu denna vecka vid åtta så
att jag tar igen lite som sakt var.

ne nu ska jag jobbe
skriver kanske sen då
hejpa

Midsommar Helg!

nu är jag tillbaka till värkligheten efter en skön helg med tystnad utan tv och tele...de känns skönt att vara tillbaka men ändå inte, de är ju skönt att bara vara vi men ändå så måste man ju ha pengar.. =) i torsdags så var jag och fixade mina naglar tog bussen hem där möte jag jonna åkte bussen med henne. sedan hem och utan för dörren står sambon och har börjat packa in bilen vi far efter en stund. kommer ut till landet sedan så fixar vi lite käk de va gott jamie fick också mat... =) samma som oss. Vi gick och la oss ganska tidigt pga att jag var rätt sliten efter en veckas jobb. Sen på fredagen viste vi inte på dagen vart vi skulle så vi fick höra oss för eftersom va blivit bjuden till två ställen. men vi bestämde oss för att besöka begge. vi åkte först till cristoffer och johanna och åte och skratta lite sedan åkte vi till nicklas robbans kompis där träffade jag på linn och madde som var där med sinna respektive. de va trevligt vi pratade ett tag men kl vart så sent så jag var tvungen att fara hem med min son för han va lite trött.. han somnade vid halv tolv... robban lämnade jag kvar han fick ta sig hem bäst han ville. hahah han fick låna en fyrhjuling hem som han sedan i går lämnade tillbaka... På lördagen så väntade vi in lite gäster som bestod av syster och hennes kille och Valis. robert och valis åkt och fiska sen började de rengna så dom kom hem efter en timme ungefär.. sen gjorde vi iordning grillen och började grille korv och flinta och majskrovar och lite annat smått och gott alla drack sig lite små lulliga utom jag och sonen... =) valis hade minttu med sig så han och sanna slogs om den sanna fick väl smaka lite resten drog han i sig själv.. hahaha fyllo,... robban va inte så sugen på att dricka så han drack ungefär fyra öl eller nå han drack ju för mycket dagen innan. söndagen segade vi bara och satt och snacka skit på altanen och efter en strund och några koppar te för mig och syster så bestämde vi oss för att städa klart och fara hem... på vägen hem bestämde vi oss för att äta pizza mmm va gott de var... fast de va lite starkt så sonen han fick äta annat.. dom hade typ tappat kurrykaret på pizzan men men gott va de... i dag glömde jag min matlåda hem de va inte så bra. men men de löser vi på annat vis... =) nu ska jag jobba på och slita...

ha en bra dag kanske skriver senare!

hejpa


Midsommar!

i morgon är de midsommarafton de käns härligt.
vi är ju bort bjudna men vi vet inte än vart vi hamnar
vi får se om de hör av sig i dag.
I går badade jag jamie och de är ju så kul för han bara
skrattar och sen har han lärt sig att de roligt att "kokakaffe"
som jag brukar kalla de när man blåser bubblor under vattnet
de ser så kul ut hahha och sen springer han runt i badkaret
tänk om man va så liten själv så man fick sån stor plats i badkaret
du skulle de vara roligare att bada. =)

sitter nu på jobber och i dag har de inte varit ett ända samtal sen jag kom för ca
en halv timme sedan. men men jag hade inte räkna med något annat heller
eftersom de är många som tagit ut ledighet i dag bara för att de är
storhelg sedan. jag hoppas att robban fixar allt jag bad om hemma innan
han hämtar mig på stan sen, jag har ju packat mina och jamies kläder
så han behöver bara packa sitt och sedan tvätta och byta sängkläder som jag bad han om.
hoppas han inte drak för mycket i går bara för då blir de väl inget gjort.
skulle var skönt om de vart gjort så man inte kommer hem och behöver göra allt
på söndag. hans eget intsiativ var att dammsuga också. "shock"
haha de brukar han aldrig göra annars. han har väl gjort de så där en fem gånger sen vi flytta till skallberget.
men de börjar väl bli bättre.

i går när jag precis somnat kom en kär vän och plinga på
de va trevligt vi satt nästan ute i trapp huset och prata en bra stund.
de va ju ett tag sen vi pratades vid ordentligt om våra liv.. hahha
ne men de va jätte trevligt att hon tänkte på mig när hon var i närheten
de är inte många som gör de. haha hoppas att allt löser sig för henne bara
vill inte att de ska gå illa för henne. önskar henne allt gått
vi har ju andå stått ut med varnadra sen vi var små.
så vi är ju lite av inbitna i varandra även om vi nu inte bratar så mycket med varandra
tack vare ja ni som vet vet. men vi är ändå goda vänner och kommer altid vara de.
vi kommer altid finnas för varandra och ställa upp om de är något.


nu ska jag åter gå till att glo på internet.
kanske hinner skriva mera i dag annars blir de på söndag!

GLADMIDSOMMAR PÅ ER!

Bilder på sonen!

Min älskade son håller på att ställa till de i köket!




Mamma och pappa kom ocså med en sväng!

GLADMIDSOMMAR

shöss me

hahha eller inte
jag vet inte vad jag ska skriva jag har lite tråkigt som ni kanske kan förstå jag sitter här och de ringer inte en kotte. vad ska man syssel sätta sig med. spelet jag spelar har jag tröttnat lite på så man måste ju vänta en stunde sedan åter gå till spelande.. men under tiden måste man ju underhålla sig lite med något.. hahha jaja vad ska jag skriva om då...
de är ju match ikväll måsnga som ska titta eller?

själv så ska man fixa lite in för att bo borta i helgen måste ju tvätta upp diverse grejjer och packa lite av mina och jamies kläder sedan så kommer jag väl springa förbi matchen och lyssna på den när jag flänger runt i lägenheten flör sambon ska ju bort som vanligt de blir väl som vanligt att han kör hem mig efter jag kommit in på stationen och sedan drar han bara utan att umgås de minsta men vad ska man gö jag är ju inte hans mamma så jag kan ju inte säga vad han ska och inte ska göra. men men jag tycker ju att skulle vilja umgås med mig lite mera. de skumma är ju att han tycker att vårat förhållande inte är bra på den sexuella fronten men kan de va bra när man inte ser varandra så mycket för när han kommer hem då har ju jag somnat. så han ska inte klaga om han inte vill umgås... =/
jaja nog om de nu..

hejpa

bilder

jag är jätte dålig på att lägga upp bilder.
men jag lovar de kommer snart så fort jag får ork
till de ska nog göra de i dag när jag komemr hem
för annars blir de inte gjort förens nästa vecka...

ne nu ska jag jobbe hejpa

Tisdagen

sög rent ut sagt jag är inte nöjd med den.
börja med att jag mådde skit på jobbet hela dagen
sen när man sitter på tåget då ska de vara försenat till västerås
också ocg grädden på moset va ju att robban som vanligt
bara släppte av oss hemma och sedan drog mycket vi ses
nu för tiden och sen när man inte mår bra då tycker jag
att han erbjuda sig att vara hemma och hjälpa mig med divere saker.
men nej man frågar inte ens om jag vill att han ska vara hemma han
bara drar och tar för givert att jag tycker de är ok!

jaja nog om de nu ska jag krypa till kojs mår skit som sakt
och de är en ny dag i morgon med nya tag

natti natti

här är jag

bara ett tag till börjar trivas på metro
men jag komemr inte säga upp denna blogg för jag trivs här med
men de kommer bli mindre och mindre här. =)

men jag hoppas ni följer mig på bägge ställen!

hej hopp

Trött

jag är trött hela tiden nu..
jag orkar inte länge till med detta
pendlande och så men de är ju bara fyra veckor kvar snart
efter denna vecka är de bara fyra kvar.
de ska bli skönt att åter gå till att umgås me vänner
istället för att bara pendla och sen bara hem och sova
men får ju inte mycket till liv på de här viset sen träffar jag inte min
son så mycket heller, de är de tråkigaste jag vill ju inte missa första stegen men de
komer jag säkert göra eftersom han är på så god väg. men smbon får ju filma men de
är ju inte samma sak, men man får ju nöja sig me de när man inte kan göra något åt de.


älskar min familj,
Läsa gärna min metroblogg också
www.metrobloggen.se/FhiaSspace

Sov sött alla

metrobogg

nu har jag en sådan också
vid namn www.metrobloggen.se/FhiaSspace

välkomna dit!

kommer vara här också men inte lika mycket!

hatisk måndag

jag tycker mindre om måndagar än va jag tycker om
ärtsoppa. då är de illa.hahha
ne men så illa är de nog inte men de är ju för
skönt att ligga i sägen. tycker inte om att gå upp
på en måndag vill bara ligga kvar och mysa.
jaja men man måste ju om man ska ha någe pengar.
de andra dagarna går mycket lättar att kliva upp
jag vet ej varför men de bara är så...
nu sitter jag här på jobbet har haft två samtal hit tills..
kommer nog bli en del i dag känner jag bara för
att jag är så förbaskat trött...
men de löser sig nog ska ni se. jag piggar nog på mig.

vagnen har ännu inte blivit sold hoppas någon nappar på den snart.

satt på tåget i morse och när folk skulle gå av står de en dam i fin kläder
som har vanliga trosor som syns så bra igenom kläderna
och topp på de så skär byxorna in i röva på henne de ser förjävligt ut
hon hade lika gärna haft på sin mjukis byxor för när man har fin kläder
kan man väl se till att de inte skär in... de är ju inte så snyggt.
men men så är de ju med damer..
och jag menar inte att de fel med vanliga hederliga trosor.
dom som tycker de är skönt ja dom gör ju de...
jag använder varken de eller string trivs ej i de.
jag använder bara hipster/hottpants.
sån är jag... =) hahah

ne nu ska jag jobba nog med skit snack...

hej på er

dagen lider mot sitt slut

i dag har vi hunnit gjort en hel del faktiskt.
vi har varit på maxi och köpt en termos mugg till mig som jag ska ha
på tåget ist för att köpa te varje morgon på pressbyrån
sen när vi ändå var där så köpte vi nya tandborstar.
efter de så drog vi till biltema och köpte ingenting faktiskt när jag
tänker efter vi skulle handla men sket i de.
gick i stället över till jula och där köpte vi nya sätes överdrag
till bilen och robban nå fiske grej.
sen åkte vi vidare till statoil och köpte lite käk.
sen vidare till vad gropen för robban skulle möta upp
sin bror där för dem skulle fiska
så jag passa på att sätta på de nya sätes överdragen
vart riktigt snyggt faktiskt.
va inte kvar så länge i vad gropen jag och jamie vart uttråkade
och jag pallade inte bära runt på jamie för att han var rastlös
så jag börja gå mot bilen tänkte sitta där ett tag tills robban fiskat klart
men han kom gående strax efter mig och tyckete inte de va kul att fiska
om vi skulle sitta i bilen och vänta. så vi åkte hem
och lagom på vägen hem så skriver han ett mess til valis om att dra i väg
och fiksa på att annat ställe,
så han släpper bara av mig och jamie sen drar han

jag och jamie går in och börjar göra lite käk.
vi gjorde köttfärssås och spagetti.
de vart gått fast vi inte hade mjölk.. =)
jamie fick försöka äta själv med sked de gick inte så bra så mamma
fick hjälpa lite för att han skulle få i sig nå mat. hahha så söt
ne nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite
sen blir de tåg i morgon igen men jag kan se framemot
att de bara är halv vecka typ. jobbar till torsdag lunch
så de är helt ok!
sen kommer jag och robert bo i tortuna hela helgen de ska bli
så skönt ingen hem tele och mobil täckningen är kass.
så de blir bara vi... =)

grilla bada och njuta av familjelivet.. =)

natti natti på alla

jamies hår efter



mammas sötaste!!

jamies hår före



mammas lille prins

fredags kväll

slutade i kaos.
eller ja nästan kaos

Robban kom och hämtade mig vid stationen.
den åkte vi och käka mat sen till affären och handla lite
blommor och annat sen hem för robban de segot som haft
hela dagen på sig hade ju inte duscha eller något så
de gjorde han medans jag gick ut med rocker.
sen gick vi vidare hem till thessan och sonny.
drack och hade de trevligt.
vid elva börja de spåra ur de börja med att sonny och thessan börja
bråka om en privat sak och sedan började helena och danne bråka för att
danne pratade med thessan om en sak som inte helena ville kaos
de är sånt som inte får hända på en fest men alltid händer.....
jaja men jag hoppas att de löser sig.

jag känner bara att jag kunde varit mera stöd till thessan
men jag får be om ursäkt men jag orkade inte just då. hemskt ledsen
gumman hoppas du förstår och inte är sur på mig.

nu är jag hemma och sonny och robban nere på krogen

nu ska jag lägga mig är helt slute efter kvällen.

lunch

lunchen i dag bestod av kyckling med bacon sås och ris..
dock ska jag säga att de var nog första måltiden som jag inte
var nöjd med fårn detta ställe. baconsås vart var baconen...
hahah och jag blev lite illamående efter maten de va inge kul
men jag kunde trösta mig med en stor jätte stor kanelbulle som jag köpte
som efterrätt på maten... den va jätte smskig har bara ätit halv och den är
jätte god än så länge... =)
jobbar på och står i föröker få tag i den kvinna som ville köpa våran vagn men
hon verkar inte vilja svara. igentligen är de ju hon som ska jaga mig men de
verkar inte hon förstått jaja hon hör väl av sig senare om hon ville ha vagnen eller inte
annars får vi väl hoppas på en annan köpare.

jaja fridens liljor på er alla

fredag den 13:de

ja nu är de ju mångas otrusdag men jag vet inte jag brukar inte
märka av de så mycket eller så är de för att jag inte bryr mig
kan ju va så att folk tänker för mycket på de där för förknippar
dom allt dom gör med otur i dag. tråkigt men sen finns de ju
sånna som verkligen är otursfåglar men dom har ju inte otur bara
idag utan nästan jämt men i dag är den värsta... hahha
ne men man ska inte skratta de är synd om dessa människor...

ikväll blir de iaf hem till thessan och sonny de ska bli kul
helena kommer och kanske danne hennes kille.
vi får se hur de löser sig med barnvakt för deras del. =)

ses i kväll alla glada.

nu är de snart dags igen!

för att lägga sig och sova...
jag är så sjukt trött att jag lägger mig i sängen vid halv tio och somnar vid tio tror jag
jag orkar inte vara upp i dag skulle jag igentligen vilja se ett program som börjar
halv tio men jag orkar inte hålla mig upp.

jag hoppas värkligen på fint väder i morgon för då ska jag och sambon
för en gångs skulle på fest tillsammans de har vi inte varit sen jag var gravid
då vart de ju inte så mycket party av de hela...
så jag hoppas på fint väder och på glada miner skulle ju va kul om
vi kunde köra lite kubb eller något sådant.
men men vädret bestämer ju som vanligt över ens liv.
fy tusan för sveriges väder. haha skrattretande.

jaja nog om detta skriver i morgon för er om bryr sig... =)

kramen och god nattis

toa besök

blir nästa grej jag gör.. tänkte bara upp lysa härskapet om de.
ne nu ska jag gå på toa sen röka lite... hej då

cigg

jag tänkte jag skulle försöka slute röka.
tog sista ciggen ur packetet i går.

men sen blir man ju så himla sugen när man går från tåget
och de flesta fram för en röker. så jag har igen
självdiseplin än så jag gick och köpte mig ett cigg packet så nu kommer
de ta ytterligare ett par dagar innan de nya försöket...

nästa gång ska de tamigtusan gå bättre!!!!

ne nu ska jag dricka te och jobab på...

hej då

kvälls mys har guld i mun

ja fast här blir de ju inte så mycket mys.
jag han mysa lite med sonen innan han la sig i alla fall.
men robert ska iväg och fiska nu. så jag ska väl
snart lägga mig och läsa lite sen gå och lägga mig.
som vanligt. de blir tidgt om kvällarna eftersom jag
är så trött orkar typ ingenting efter man har pendlat och setat.
farmför datorn och pratat med folk och fått tänka så huvvet ryker.
jaja nu åker han nu ska jag gå och borsta mina gaddar och sova.

hej på er och sov sött.

te

te de är min stora passion
driker de jämt spelar ingen roll om de
är stekand hett ute jag dricker säkert en tio koppar om dagen men sen
får jag ju också sprinag på toa ett par gånger om dagen... men de tar jag för de är ju så
gott me te jag dricker bara örtte elller rött och grönt te. är mesta dels för att jag tycker de är godare
svart te är så strävt och bäskt.
jag dricker dessutom mitt te utan socker och mjölk mycket godare så...

jaja de va lite om min behov har för visso flera men de kommer en
annan gång...

hultsfred

i dag börjar de...
och alla jag känner (nästan) är på g dit
jag har aldrig varit på något sådant förr
jag skulle ha velat gjort de innan jag fick barn men de sket sig.
de är bra band i år iaf. hoppas syster inte blir för full och tappar allt hon äger
och har... hoppas hon är med ett bra gäng denna gång...
jag blir så orolig över min syster jag tycker de är lite jobbigt faktiskt.
hon är ju som min dotter jag har ju altid vakat över henne
efter som våra föräldrar varit som dom varit.

men hon är stark detta klara hon av de vet jag.
men man blir ju ändå orolig med dessa våldtäks droger och allt
jag vill ju inte att de ska hända henne något.

jaja nog om de jag får ha en klump i magen hela helgen


jag sitter och jobbar i vanlig ordning.
längtar hem till sambo och barn. och vill bara
sätta mig i soffan och ta de lungt men de kan jag ju
drömma om att jag får gö när jag kommer hem. haha
vill ha:

en sambo som gör mera saker.
ett hus där vi trivs och får plats
en egen bil i lagom storlek
mera pengar
ett heltidsjobb i de yrket jag är utbildad till
utbilda mig till massör och jobba hemma med de.
färga håret
fixa naglarna
föda barn
en sambo som vill umgås med mig.
en ny säng
en resa utomlands

ja listan kan bli extremt lång men de har jag inte tid me nu....

nu ska jag kika vidare..

hej hej

ingen inlämning

de vart inge lämna in telen i går de va för mycket folk
så robert ska åka och lämna in den åt mig i dag på förmiddagen
då de är mindere folk på dagarna.


i morses satt jag brave en tjej på busshålls platsen..
jag satt ocg tänkte för mig själv
"dags att färga håret kanske hon har ju värsta utväxten"
sen tänkte jag på mig själv
"ska du säg som är en utväxt"
snacka om störd man får vara
på tåget åt jag min frukost och jag kände hur killen
mittemot mig bara blängde på mig de är ju lite svårt
att njuta av frukosten då. men jag fick i mig mina mackor iaf.
sen satt jag och kolla ut genom fönstret resten av resan
och tänkte "sveriges väder i dag ser ut som londons gör helatiden"
hahah skum jag är...

grattis sverige till vinnsten igår. bra gjort zlatan.

ne nu ska jag glida runt lite och kolla bloggar.

skriver sen

hemfärd

strax bär de av hemmåt

ne jag kom inte på någe jag trode jag hade
något att skriva om men tydligen inte de...


hej i lingon skogen

dagen

börjar gå mot sitt slut...
eller de är ju bara ett önske tänkande de sista timmarna
brukar gå så segt.
men man kan ju inte göra så mycket åt de.


ne gud va tråkigt har inget att säga...

nu har jag skitit i de blå skåpet.
hahhahahha


hejpa

Semester

ja i sommar ska vi iväg på en liten familje semester.
skulle vara kul om de va någon mera barn familj som hade lust
att följa med. men blir de inte så ja då får vi nöja oss med oss
själva... =)

nu är jag på jobbet igen.
har precis kommit in... i dag ska jag som sakt var lämna in min mobil hoppas robban
hittar kvitto och så. annars så syns de ju att jag köpt den när eftersom jag tagit ut den på mitt abonemang.
eller gjorde jag de. kommer f*n inte ihåg de... undra om vi inte köpte dom kontant.
mins inte de. jaja nu ska jag jobba kanske skriver sen

hejsålänge

mobil

ja nu är man en mobil kortare...
min underbara son kastade ner mammas fina mobil i toaletten.
så nu funkar den inte någe mera.
så kan de gå när man har små barn.. haha
ja försökte att föna och grejer som folk säger att man ska göra efter
den har blivit våt men de funkade ju inte kan jag säga den är helt paj..
hahha ja de är ju bara att åka in med den för de går ju på garantin.
sur jag blir tur att jag kan ta ut mineskortet så jag har alla grejjer kvar låtar och skit...
men man blir ju lite besviken men hoppas de går att fixa eller att jag får en ny.


nu ska jag glo på tonårsliv vet ej vad de är för film men lånade den
av min pudding sandra i söndags så jag får väl hoppas att de är noge att se på


i morgon är de upp med tuppen igen och åka tåg till jobbet...
skriver då!

sov gött

sugen

jag är så grymt sugen på pizzasallad!


vad gör man jag vet ju bara ett ställe som gör så god pizzasallad
och de ligger i västerås. jag måste be robban åka och köpa lite
åt mig tills jag kommer hem... hihih vad gott de ska bli...
jag är så trött så jag håller på att somna framför datorn..
men jag blir väl lite piggare snart hoppas jag... =)
längtar till lunchen..när man får vara för sig själv en stund...
nu ska jag jobba på lite.




hej på er

en dag på jobbet

ja nu är man i sthlm igen. skulle vilja vara hem och gå ut med
thessan och de andra brudaran med barn men vissa måste ju tjäna pengar
så vissa andra kan roa sig. haha.
i dag blir de nog en lång dag jag känner de på mig
jag är helt slut i kroppen efter helgen ikväll blir de tidig kväll.
igår när robert kom hem väckte han mig de aset men jag kommer inte
ihåg vad han ville han prata om något men jag tror att jag halv sov så jag
fatta ingenting... hahah så de kan va i bland. jaja nu ska jag jobba på



en liten bild på min plutt när han var nykläckt. =)


söndag

måste bara berätta om en sak först...
jag jobbade ju natt i natt. och jag kom hem kvart över tre de va ju tidigare än vanligt konstigt nog
fast de va mycket folk... jaja men jag hade blivit lovad sov morgon efter som jag kom hem så
sent brukar få de.. men icke så blev de int jag fick gå upp åtta som vanligt så jag sov typ 4,5 timmar
lite seg man varit i dag då... men han har fått äta de också så de är igen fara..
de första jag gjorde efter jag givit sonen frukost va att nej inte äta frukost själv.
jag ställde mig och baka kanelbullar... fan va skum jag är... fick bara för mig att jag ville baka
jag får ju sånna skumma ryck lite när som helst... =)
hahah ja de första plåten med bullar vart ju inte så där jätte bra. jag städade efter mig så jag glömde lixom bort dom
men dom gick att äta de va inte så att de vart svarta men jag är ju så petig när jag bakar så jag kasta dom...
men de andra vart jätte bra. goda med hade kunnat varit lite mera kanel på bara för de är gott.
efter bakningen så drog jag fram monstret och börja städa fick ryck än en gång men på annat. panik
de ser ju ut som en svin stia robban upp ur sängen när jag slår igång och börjar ta fram skur hinkenoch trasa han
förstod att jag var less på denna skit... så han sa inget till mig vilket han brukar göra. typ kunde du inte vänta tills jag vakna. ha men nu va han bara med på notorna de är nog bara för att jag gått runt och vart små sur över att han inte
gör något här hemma nu när han är hemma hela dagarna.... =( men de blir nog bättre han har ju redan börjat spåntan
tvätta... va? ja de är sant... fast han tumlar ju allt... (inte bra) nog om detta

senare i dag har jag glidit runt i bilen (jamiemed)
vi var förbi tant sandra och fika lite och jamie fick i sig tre kex och ett helt päron plus en burk mat under tiden vi var där.
hahha matvrak. inte fått från mig iaf... =)
i dag har jag ätit min efter längtade pizza gud va gott de va. men de godaste va nog ändå
pizza salladen syrlig och god sån ska jag nog åka och köpa mera nån dag... =)
ja i morgon är de upp med tuppen igen...
fy tusan va drygt... men men.
kommer inte vara pigg... jag skulle vija ha en sån där
termomugg någon som vet vart man kan köpa en sån
skulle va skit bra att ha med sig på morgonen till tåget ju... med the...! =)
blir lite dyrt i längden att köpa på pressbyrån...
jag tror de finns på maxi kan de stämma?

jaja nu ska jag glo på rulle
ha de fint till i morgon




måste ju kolla alla bdb!


igår och idag

ja igår var jag och therese med ungar till björnön och tänkte vi skulle ha de lite mysigt i skuggan/solen.
men efter ett tag så blåste de så mycket och vi satt bara i skuggan typ så vi tyckte de va lite kallt.
så vi bästemde oss för att åka till gropen i hökåsen ist. där vart vi kvar ett tag till vi åkte till mcdonalds och käka gratis glass som vi hade fått biljett till på björnön.. hahha jaja sen for jag hem och skulle äta fick vänta in robert som vanligt.
vi åt kyckling potatissallad och tzaziki. hade lovat att köra pappa och hans tant till lillhärad så jag for i väg till dom efter jag hade ätit upp... jag gick till dom för jag skulle köra deras bil nämligen. för att spara på vår bensin.
vi fick dessutom låna bilen hea helgen de va rätt skönt vill jag lova. för vi skulle båda i väg på grejjer i helgen men vi har ju bara en bil... jaja.
i dag har jag i alla fall varit på namngivningskalas. för nadjas skulle janny och micket dotter.
jag for hem till thessan vid tolv ca och fikade lite och så sen gick klockan och de var dags att ta sig till hökåsen och till huset där de skulle ges ett namn till nadja... hhaha
de va ganske kul för dom hade ju inte präst de kanske ni har förståt utan de va en cermoni där de förklarades vad alla bokstäver i hennes namn betöd och vad hennes föllständiga namn betöd..
ja sen sjungs de... och han som va cermonimannen han var ganska komisk när han sjöng så över rösta han alla och sjung typ opera... hahah lite svårt att hänga med... =)
jaja sen vart de fika i alla fall och jag tog två gånger (fetto) hahha men jag får faktiskt göra de för jag skulle behöva gå upp två kilo... sen efter ett tag så vart våra barn lite trötta på kalas så vi for hem jag körde hem levve och tette. sen åkte jag hem med min son också.... vi tog oss och åt lite mat när vi kom hem jag åt äggröra med bacon och ja mie äggröra med köttbullar... haha de tyckte han om... =) min gullgosse...


snart ska man iväg till jobbet också de ska bli kul att se hur trött jag blir.. =)
jag kommer vara helt slut i morgon. sen på måndag ska man ju iväg till sthlm igen... fy vilket liv jag lever.

Lite Bilder från de gågna dagarna!

levina på björnön
Levve vilar lite på björnön

jamie på björnön
Jamie har precis vaknat sitter och chillar lite i bilstolen

thessan på björnön
Thessan tar kort på mig!

jamie
Jamie min söt kille.

så söt
Levve så söt liten tös min sons fru!

så söt
Kian en lite häftig kille

sötis
Wille en stor pojke hela ett år nu!

de blivande paret
De blivande paret! hihi så söta


tack för mig och mina vänner för denna gång...
hejpa

Bil

ja i dag har ja sen jag kom in på stationen nästan bott i bilen
känns de som. va ju ute hon svärföräldrarna och fika efter jespers student.
sen körde jag hem robban så han kunnde plocka ihop sina fotbolls grejjor.
sen till vallby för att plocka upp "valis" sen körde jag dom till lövudden och där efter va de
tänkt att ajg skuelle hem till thessan och fika lite men de sket sig som vanligt
så jag åkte ut till min syster och glassa lite. sen åkte jag med dom till systers gama lägenhet
som nu är mammas sen där i från till ica ettan för att hämat ut ett packet.
följde där efter med den till viksäng och hämta lite grejjer.
efter de åkte jag hem ocj jamie han borsta tänderna sen ringer syster och vill att jag ska köra dem
till en fest på gryta. så jag blandar iordning välling på med något lätt på jamie in i bilen och ut till
björnön för att hämta syster och jonas. kör dom till gryta. när jag är på g hem från gryta vill robban att
jag ska komma till verkstan för han ska ha nycklarna som ligger i bilen för att hämta öl som ligger där inne
så jag åker dit snäll som jag är. sen snackade vi ett tag sen kom dom på att dom skulle ut till tortuna och hämta mera
öl och jag tog mig en sväng om till anundshög och drog den väg hem. och nu är jag hemma har smällt
i mig två rost mackor och sitter och dricker te och skriver här... i morgon hoppas jag att thessan har tid för oss
för jag skulle så gärna vilja hitta på något robban kommer iaf bara vara dryg och bakis.
hihih jaja nu ska jag spela lite sen ska jag nog sussa lite...

hejpa på er

hart staff

de är vad vi heter. ha nu vet ni de för dom som undarade.
eller ja kanske skrev jag de för jag inte hade en annan RUBRIK!


nog om de.
jag sitter på jobbet ska snart hämta en kopp te.
mmm va gött i dag blir jag inte kvar så länge på jobbet
ska med tåget 11.06 så jag ska gå här i från kvart i 11
kommer hem vid tolv sen bär de av mot stan.
kolla lite på vagnarna som åker där
sen blir de fika lite senare ute i tortuna sen ska jag
köra robban då som sakt var.
jaja livet är inte lätt alla gånger.


nu har vi planerat en sommar semester jag hoppas den blir av.
vi hade då planerat att vi skulle ta fyra dagar neråt i sverige med kim och frida och tiara.
vi tänkte först en dag upphåll i norrköping för kolmården sedan efter de bär de av mot
ullared och shoppa lite hahah de ska bli kul har aldrig varit där.
efter de blir de två dagar på skara sommarland. mysa och grilla gud vad jag längtar.
hoppas bara de finnes stugor kvar när vi ska boka.
tråkigt annars. men men då får vi väl hitta på någe annat...
fast de vill ja ju inte. de va ju inte dyrt heller har vi kollat upp..

frugan jag saknar dig blir gravid nu!!! hih puss älskar dig.
Thessan vi ses i kväll eller i morgon saknar dig med.

jag känner mig lite som en outsider när jag jobbar här.

ne nu blir de te...
hej med er

i morgon blir de jobbigt

hahha ja sanna ina ord de blir de...
jag måste upp vid kvart i fem sen måste jag ta tåget till sthlm vid
kvart över sex för att jag ska var på jobbet vid åtta. hmmm kul ne inte
speciellt men va gör man inte. jag ska ju hem vid lunch i morgon
och fixa med lite grejjer.
sen ska jag köra robert till lövudden han skulle ha avslutning
med klubben så jag kommer ha bil i morgon weee.
käns bra de är våran bil men jag måste fråga om lov om jag får ta den...
känns lite konstigt men jaja. på fredag är man ju ledig undra om thessan vill hitta på något då??
ska kolla med henne. kan ju ringa till henne i morgon om inte annat...
jag försöker få jamie att somna men de går inte s värst bra han bara skriker fast han är jätte
trött så jag kör med låt han skrika metoden och de värkar som om han slutar snart.
han är ju så trött så han inte vet vart han ska ta vägen. men ändå ska han tvinga sig själv att
vara vaken. fast de är inte så konstigt de brukar jag också göra i bland men jag skriker inte då
(som tur är) hahha... ne nu ska jag spela lite spel... nu värkar de som om han somant va skönt
då behöver jag inte ha för mycket ångest. jaja

vi skrivs i morrn...
ha de

välkommen tillbaka

till jobbet fhia... jo tackar så mycket
ännu en dag på jobbet... jaha ett smatal har jag redan fått
de kanske blir lite kämpigt i dag trots allt...
de har ju varit riktigt segt i veckan.
de är ju fortfarande kongress den slutar visserligen i dag
efter lunch så då kommer de lite folk tillbaka till huset just nu är de
nästintill tomt här de är vi och sen två till på våran vånging som  är här.
jag sitter och dricker en kopp te nu för jag han inte de i morse
eftersom jag skulle vara skjyst och ta de tidigare tåget eftersom
stefan skulle gå på kongress festen i går så tänkte jag vara lite snäll
ifall han skulle må piss i dag och komma in tidigare. men
när man kommer då är ju han pigg och mår inte så dåligt heller.
chi fick man hahha jajja men jag är ju här nu trotts allt
de är så kul att åka tåg inte för att man ska till jobbet men
just för att lyssna på alla dessa människor... hahha
de va ett patr unga tjejer typ i min ålder kanske. som pratade om att förstora
brösten dom hade barn som var lite älder än jamie.
och den ena tjejen skulle fixa sin brön på tisdag hon såg så mycket fram emot de..
och då känner jag varför får inte jag för. jag vill med.
ska ju göra de i framtiden men just nu har vi inte råd med de. men jag hoppas vi kan
spara undan lite till dess.. för jag är så trött på mitt utseende och mina taxöron till bröst.
hahha nog om mina brön.

nu ska jag jobba och stå i...
hejpa

hemma igen

nu har man kommit hem efter en lång dag.....
när jag klev av tåget stod robert som vanligt på parkeringen och väntaade på mig
då körde han mig och jamie till öppna förskolan för jag skulle på
"må bra kväll" hade ju vart skönt att gå utan jamie mën men har man barn så har man
och robert skulle ju iväg så de va ju inte så mycket att gö åt...
de va skönt att få massarge och fixa fötterna lite... mmm hihih
men nu sitter man här med sin kopp te och är inte trött fast jag borde vara de
jag ska ju upp i tid i morgon igen. fy tusan för att pendla de kommer jag inte vilja fortsätta med...
skulle inte kunna ha ett sådant jobb i framtiden om de inte betalade j*vligt bra.
ja och i morgon måste jag försöka ta de tidigare tåget för jag behöver arbeta in lite timmar.
jaja nog om detta på lördag är de dop eller aj namngivar kalas då ska jag och jamie dit
och fika mmm de ska bli gott har precis kommit på vad jag ska köpa har redan fixat de också
de är bra med snabba leveranser och internet prata jag då förstås om... hihih
ne nu måste jag dricka upp min kopp sen borsta mina tänder sen sova... =)

natti natti med er

tandis

ja nu har man varit hos tandläkaren. och de kosta 506 kr för att hon pilla lite mellan tänderna sen polera hon dom också. de va de jag fick ja nej för att inte glöm jag fick ju ett råd och eller ja två de ena använd tandtråd lite oftare en gång i veckan ca och de andra för framtidenm köp eltandborte... =) ja de är vad man får hos dagens svin dyra tandläkare. hhahah de är ju skrattretande...


för att över gå till något helt annta... i kväll ska jag på må bra kväll på öppnaförskolan och få massage och diverse behandlingar de ska bli riktigt grejt.... hahha mat skulle man få också. hoppas de blir nåhot smaskigt.
är ju lite kräsen jag och de vet jag en till som är men nämner inga namn men jag vet att hin läser detta.... hahha (t)

ne nu ska jag jobba lite eller ja kanske ska lira lite på blip. hihih

kramen

kväll

nu är de strax läggdags. och robban ska iväg och träna innan han kommer hem. jag orkar inte vara vaken noge mera är skit trött å i morgon ska man ju till tandis och få veta hur trasiga tänder man har.. haha ne men jag hopps de inte är noge fel förutom lite missfärgningar... =) ska dess utom till påsten och hämta mitt förbaskade körkort som legat där i en vecka nu eftersom jag jobbar i sthlm så kommer jag hem precis när posten stänger så jag har inte hunnit hämta de innan...
i kväll efter jobbet har jag inte gjort ett skit typ jag har lagat mat och donat och grejjat. lagt jamie till sängs efter ett bad...
och sen har jag setat på nätet och kollat en massa hus som robert ringat in till oss... =) han har värkligen drömar de mår jag säga. men de ska man ju ha... men jag tror att vi får nöja oss med ett rad hus på gryta tills vi har råd me någe annat... men vi är ju två om saken så jag får väl mötas halvvägs.. =( tråkigt men sant. man kan inte alltid få som man vill man jag tror jag får de till slut i allafall... hahha toffel... ne då. ne nu ska jag sova....


natti natti 

jobbet igen

nu är man på jobbet igen. har jobbat nästan hela helgen fast
hemma i västerås på bredbar och på bmb va ledig i söndags
de va skönt... =) fast man fick ju inte så mycket vettigt gjort
skulle igentligen till vasaparken med thessan men hon avvek hon
hade lova sin mamma att klippa gräset vilket hon inte gjorde... =) buse
jag försökte få tag i en bil jag ringde pappa sen bror
och till sist ringde jag roger och där fick man låna bilen till eftermiddagen
eller ja de är ju mammas bil men roger äger den.
så jag och jamie tog oss en tripp ut till moster sanna i husvagnen ja hon bor där nu.
vi fikade lite och janas  klagade på sin baksmälla ahha
skyll dig själv när du driker wiskey eller ja lyssanr på syster och driker wiskey.
haha jaja vi for till nisses och gick runt i typ en och en halv timme. ha kan man ha så kul på en
affär?! ha ja sen drog vi till max som tydligen ligger på erikslund nu med de viste jag inte.
man är ju inte där så ofta menar jag. men vi tog oss ett varsit mål de va gött..
sen ringde mopr lagom när jag va på väg därifrån och vill att jag skulle vara vid henne om en 20 min
så jag drog min cosa ditåt och väntade in mamma sen när hon kom så gick hon upp till gamla lägenheten
och plockade ihop lite mat och grejer hon skulle ha med sig till nya lyan (systers lägenhet)
sen precis när vi kommit in genom dörrarna då ringer min kära sambo och ska hämat mig.
så ja de va ju bara plocka ihop igen och gå ut till bilen.

ja de va de...