Gott nytt

de hoppas jag verkligen att de vänder nu när de blir ett nytt år vill verkligen att de ska bli till de bättre fast jag tror ju ioförsig att alla har de ganska svårt runt slutet av året jag tror att med en ny fräch start kan inget gå fel... bara framåt och de är precis vad de ska göra... för har man ändrat inställning och försöker se de possetiva hela tiden så då kan de bara bli bra... =) i dag ska vi bara mysa våran lilla familj och sen ska vi kolla när alla grannar bränner upp sinna pengar...  lika kul varje år får se hur killarna orkar hålla sig uppe i dag får de vara upp tills de somnar... jag tror att jamie klarar sig längst... ahhaha jaja nog om de.... nu ska jag ta en kopp kaffe till... hahha

gott nytt på er

Lunch pass

ett travligt sådant med palle vi funkar bra tillsammans gick super att jobba med palle vi delar lika på uppgifterna de är då de går som bäst om alla gör lika mycket... =)
i morgon ska jag umgås med bästa sandra ska bli mysigt... =) efter jag och killarna har ätit en lunch på prima ska vi ta en sväng på stan... de blir fin fint de... =)


ne nu ska jag umgås med killarna =)

Prima mat o bar

i morgon blir de ett pass på prima och min kära far sitter barnvakt. ska bli trevligt att få komma i väg lite även om de är för jobb så ska de blir skönt att få komma hemmifrån och på tisdage eftermiddag/kväll blir de umgås med bästa sandra ska bli så trevligt har inte träffat henne på ett par dagar prata skit och dricka te... =)

nu har minstingen somnat och jamie sitter och kollar på kalle anka film... hoppas han också slocknar snart så kan mamma spela lite weii... mycket bra plan... måste vika den j*vla tvätten också är så förbaskat tråkigt... men de måste ju göras ingen ide att skjuta upp de, de blir bara jobbigare att ta tag i sen... =( bara gört!

ne hej med er

JUL!

Nu har den snart passerat och de har varit lika mycket stress och jäkt som vanligt såååå snart får man pusta ut och tänka på annat.. =) vist jag tycker om julen men de är ju inget avkopplande och lungn när man har små barn de är ju sånt liv hela tiden och de är bråk om grejjer och massa annat.. men men som sagt snart är de över och man kan återgå till de vanligt vardagen igen ska bli skönt... =) I morgon ska vi iväg och lämna in våra telefoner igen för en andra gång börjar allvarligt fundera på att kasta dessa telefoner i soporna... fattar inte vad de är för fel på dem. är så jävla trött på att de ska vara nå fel hela tiden... får spara i hop till nya telefoner snart... på måndag blir de ner på stan med småttingarna och sätta in pengar och dessutom köpa nya skor till lilleman han får inte plats med sockart i sin och ska vi upp till strömsilret i påsk lär vi köpa nya skor som passar hans fot otroligt vad fort fötterna kan växa på dessa små... tur att mina inte växer nå mer de kan vara så att de krypt en anning... =) men men liak gla är jag för de... i dag hade vi lill jul här hemma och mina syskon var här och min far de var riktigt trevligt att samla familjen lite och mysa... och jag vart sååååå glad av min fina klocka jag fick av min bror tack tack tusen tack för den... och tack för alla de andra presenterna förstås...
och tack för piken älskling att jag ska ha något att göra när barna är på dagis... de ska bli kul att pröva de nya spelet... little big planet... =) men nu är de dags att sätta sig i sängen och lira lite super mario all star eftersom älsklingen har okuperat ps3an för fifa 11... hmmm jaja nog om julen nu vill jag ha måndag... =)

GOD JUL

dan före doppare dagen!

de är i dag de....
God ju alla och gott nytt år!

panik!!!

eftermiddagen bestod av lite panik ångest... jag blev så där rädd för mig själv som bara en mamma kan bli... jag belv riktigt arg på mina barn för de hade gjort bus och travis hade gjort sig illa pga de... men jag lovar att jag fick tillbaka för att jag blev så där arg... när jag skulle ta fram plåster till travis då fick jag städskops dörren över mig och de gjorde fruktansvärt ont jag gjorde illa mig i huvve och i lillfingret dessutom så parrerade jag dörren så när robban skulle ställa tillbaka den så satt den fast i toa dörren så nu har vi ett hål där också... de blir dyrt när vi ska flytta här i från... =/ men men man måste ju ha dåliga dagar för att man ska öppskatta de bra dagarna... =)

nu ska jag njuta av mitt te och andas... =)


hej hej

dan före dan före doppare dagen!

är i dag... nu är de inte långt kvar och alla klappar klara.. ska bli mysigt att få fira jul i lugn och ro... längtar så men de första jag längtar på är i morgon kväll då vi ska spela bingo hos familjen maarva ska bli så trevligt! hoppas på att dra hem stor kovan.. men de blir kanske svårt eftersom jag oftast bara vinner när jag spelar med sandra och hon är ju inte med oss hon är ju loffsdalen hos sin kille så de är jag och robban barna och resten av familjen maarva... =) men de kanske går vägen ändå! hoppas hoppas... de skulle behövas... undra vad jag får av min man i julklapp... ska bli intressant att se på juldagen byter vi jul klappar här hemma... =) nej nu ska jag leka med killarna och hoppas på att mannen min inte blir så himla sen hem i dag jobba över hela veckan han är så duktig min man... ska bli sköta att få lite extra pengar i januari... =)

hej hej

Panik shopping!

Vart de i dag har ju inte handlat ett dugg... men allt han jag inte med heller... =)
men trevligt sällskap och god mat fixar de mesta tack syster för att du följde med i dag annars hade de ju inte gått alls för mig... =/ men men än är vi inte klara vi har en runda till att göra och denna gång utan barn tack... =)

nu ska jag ta och andas lite och drick lite te ska bli najs.... =)

älskar dig Robert Hartstaff

lördag!

I dag kanske de blir lite jobb får se hur de ser ut vid tolv halv ett... går dagen var bästa på bra länge ungarna var mysigare och inte så grininga... de var väldigt kul att leka med dom i går... i dag ska vi ta och gå ut lite på förmiddagen får se hur de går... =) ska försöka få på de kläder nu får se hur mycket klockan är när vi väl går ut... =) men men nu ska jag börja i alla fall..
jag kan också medela att jag mår bättre redan efter bara ha pratat med min man om  mina psykiska spöken så känns de helt klart bättre och de löser sig bara vi gör de tillsammans... =)


ne nu ska jag börja med dagen!

Helg igen!

Nu mera njuter jag så av helgerna... att inte behöva jobba på bmb är såååååååå skönt..
vist jag saknar vissa människor men de träffar jag ju i bland ändå och håller kontakten med ändå..
men i övrigt så att vara hemma med familjen slår ingen om jag bara nu kunde hitta ett annat jobb så skulle jag bli hyper glad. behöver verkligen sysselsätta mig... de duger inte längre me de sysslor som finns att göra i hemmet jag måste ha ett socialt och rörligt jobb de är de mitt psyke behöver... jag är ju trotts allt en arbetsnarkoman jag ser mitt jobb som hobby och som mitt fritids intresse och som inkomskälla... jag gör allt för att få ett jobb så jag kan börja beta av de dåliga och kanske kanske nångon kunna köpa ett hus med min underbara man som är så förstående och älskande... Han betyder väldigt mycket i dessa tunga tider. Jag tror vi gör de för varandra. och fram för allt måste vi dämpa vårt dåliga humör framför barna vi märker att de inte gör dem gott de blir uppspelta och lätt retliga dem med och de är inte bra alls jag vill ju allt ska vara mysigt och alla ska må bra och vara glada...

ne nu ska jag umgås med killarna och invänta samtal från mi syster. =)

kontra

de förra inlägget...
sluta tyck synd om dig själv för fan de finns dom som har de värre de är väl för fan bara att rycka upp dig och ta tag i ditt liv... så enklet skulle jag vilja att de var... men hur fan ska jag ha råd att fixa allt detta.... hur fan kunde jag... hade jag inte gjort så här så hade de fan vart bra nu... då hade vi haft de så jävla bra....
Men nu ska korten fram på bordet och hoppas min man förstår mig och inte tycker jag är allt för dum i huvvet... Men lite korkad är jag allt men jag lovar fast de kommer ta tid men jag ska fan ta mig ur detta träsk... hur jag ska göra de, de vet jag inte och vart jag ska få orken i från de vet jag inte heller men de ska fan gå annars vet jag inte vart jag tar vägen....


hoppas du älskar mig ändå Min man...

Psyko huvve

Fan de är för mycket i huvvet jag vet inte vart jag ska börja jag vet inte vad jag ska göra... tror jag är sjuk i huvve de är fan inte bra jag ska ju vara den som fixar allt jag ska ju vara den som håller huvvet högt och inte gör nå sne steg.... men tyvärr så har jag nog satt mig själv i klister och de blir fan svårt att ta sig upp från detta hål jag grävt jag gör mitt bästa för familjen hela tiden men jag har inte stannat upp och tänkt på vad jag gör åt mig själv och jag har fan grävt ett jävligt stor hål att trask runt i... fan fhia vakan upp titta dig om kring va fan har du gjort... hu7r fan har de kunnabli så här vad hände... de var ju du som höll i trådarna men nu nu har du snurrat in dig i skiten och kan inte hitta ut ur trasslet.... vet inte vart vat inte vad..... hur ska jag kunna göra detta bättre... jag är så jävla korkad.... mitt huvve blir bara större och större för varje dag och de spräng snart och jag känner att jag kan inte göra ett skit åt de.... de behövs ett mirakel ett jävlas mirakel hur fan ska jag hitta de... vad har jag gjort hur kunde jag de är frågor som går i mitt huvve varj dag... detta är ju de sista jag och min älskade familj behöver... vilken sits jag satt mig i... och jag mår så jävla dåligt för detta... snacka om att ha ett beroende... kan de vara så jävla lätte att fastna i något ska de vara så jävla lätt är de verkligen så... hur ska jag kunna förklara hur ska jag kunna ställa detta till rätta kommer ta tid alltså att komma upp och jag måste slut för jag hamman bara längre och längre ner och ju mer jag grubblar ju längre ner hamnar jag.... men här och nu lovar jag mig själv att de ka fan bli bättre men hur vet jag inte men de ska sluta... jag kan inte fortsätta på de här viset jag måste säga som de är... de gör så jävla ont i mig.... hoppas bara att folk stuttar och förlåter mig... vet inte vad jag gör utan min familj och vänner... jag trodde alldrig att jag skulle sjunka så här djupt jag har ju för fan alltid varit den som gjort de bästa och tänkt igenom mina beslut flera gånger vad hände... ? vart tog fhia vägen, jag vill ha tillbaka mig.... jag är inte redo att ge bort min själ ännu jag behöver den ett tag till... NU FÅR DE VARA NOG!!!!!!!

lite av bilderna!!!


The studio

Jätte nöjd med bliderna men inte att rekomendera med små barn en söndagseftermiddag... =( tog alldels för lång tid och bildernas var dyrare än va de hade sagt... men men nu är de ju gjort... =)

något sliten är jag vet inte vad de är för fel men jag känner mig bara så jävla nera... =) inte alls bra men morgon dagen kanske gör mig gott... ska till ams sen blir de julkaffe på myran sen blir den eftermiddag / kväll med sandra ska bli skönt att bara umgås och bara prata om allt... bara få vara.... tack älskling...

ne nu blir de sägen såååååå slut i huvve...

hej hej

Torsdags kaos

hahha i dag har de varit en dag med flyt... hahha
började morgonen med att få två små att få på sig kläder och få i sig frukost och dessutom komma i väg i tid till dagis... =) de gick hyfsat bra var hemma tio över nio i gen och ut med rocker så han fick göra av sig innan jag skulle ner på Prima och hjälpa till i köket sen började de rulla på mycket gäster så jag fick ut i restaurangen och hjälpa till också när jag kom ut hölla jag på att få spader de var disk lite överallt och bord där gästerna hade gått men ingen hade dukat av så de vara bara att börja rensa bord så de nya gästerna som stod och väntade hade någon plats att sitta...=) sen in i köket igen för de hade strula till sig för kim allt var slut så jag började fixa sallad och desserer sen var vi igång igen men tjugo över ett hade sista rätten gått ut... hahha en riktig fart fylld dag precis som de ska vara de är så najs när de är så... =) gick mot bilen fem i halv... mot dagis och hämta trollen... när jag hämtat dom åkte vi och hämtade syster/moster och begav oss mot hälla shopping för lite shopping skulle inhandla overaller åt brana och syster skulle ha nån tröja... efter de vart de att köra hem syster och jag och killarna åkte hem och fikade lite.... in på rummet och lekte lite sen kom mannen/pappan hem och då vart de hemmgjorda hamburgare för hela slanten... nu sover travis och jamie tittar på pippi... =)

Mannen han är hos jocke och fixar med papper... =)

nu ska jag fixa lite te...
hej hej

Varför!?

Är de redan förbestämt för flera hundra år sedan att kvinnan inte ska göra något kul utan bara ta hand om barna medans mannen gör de han gillar mest... Varför ska de vara så svårt att förstå att män och kvinnor är lika värda vi behöver också få komma iväg och göra saker för att vi ska tycker de är trevligt atmosvär hemma och gilla att vara hemma de inte lätt att le och de är inte lätt att vara trevlig om man hela tiden måste ta skiten de fan inte lätt för någon... alla har vi de jobbigt på vårat sätt och alla behöver vi olika aktiviterter för att fylla vårat behov och vi måste ge till våra med människor bara de blir lika och inte så att den ena gör massa och den andra aldrig... kan ju vara så att så fort den ena ska i väg så blir de en massa suck och stön och då förstör de ju allt och man känner ju inte sig alls sugen på att åka eftersom den andra inte stöttar och tycker att de är självklart att du cokså ska hitta på något... detta slutar ju bara i att den personen blir avundsjuk och bara sur när den andra ska hitta på något vilket leder till diskutioner... men att säga att man gör något för att man känner att man måste mot sin kompis de är ju bara lögn att man inte akn erkänna att man gör de för att man tycker de är kul och inge annat. för jag tror inte att man åker i väg om man tycker att de är jobbigt och inge trevligt alls att göra saker med sinna vänner...

Jag skulle aldrig göra de i alla fall...


I dag har jag gjort lite blandat. men efter jag hämtat barna så for vi hem till syster/moster och där blev killarna i en timme lämnade dom vid två och åkte ner på stan för att ha möte med min handläggare... gick skit bra tycker jag... sen åkte jag tillbaka till syster/moster och hämtade killarna för att sedan åka hem... och leka med killarna väldigt påfrestande humör är både och jag på... försöker göra de bästa av situationen hela tiden men min bägare ä'r konstant över full känner jag, jag skulle verkligen behöva en fhia dag... =/ men vi får väl se när de blir... =/

nu ska jag blåsa prutt kudde... hej hej

känner min konstig

känner mig skit konstig i kroppen som om jag skulle vara sju eller åtminstonde på väg att bli... jag känner mig slö och lam i kroppen har ingen ork till något... svättas som en gris när jag leker med barna... =( inge kul alls... vi får se hur de känns i morgon de kanske bara är i dag jag känner så här... hoppas hoppas

i dag har vi firat advent med att baka lussekatter och fixat lite här hemma riktigt mysigt... de var först premiären på jul köttbullar i dag också de vart riktigt bra om jag får säga de själv... =) lite små ändringar krävs men annars skit bra... =)

nu sitter grabbarna och fikar macka och kollar bompa... =)
jag ska ta mig en kopp te och hoppas de håller sig lugna ett tag så jag kan få lite lugn... =)

älskar min barn...

och hoppas syster fixar min henna i dag också... =)

Vi är bästa tillsammans

vi är bäst tillsammansmina underbara killar!

Hjälpsam är man

I går kväll hjälpte jag till på Prima Mat o Bar... min bästa vän sandra och hennes bror äger en restaurang som baseras på svensk kost och då från olika landskap så najs.... i går fick jag hjälpa dem på kvällen och i dag på lunchen jag känner mig så uppskattad när de behöver min hjälp och jag säger ju inte nej jag vill ju vara med och hjälpa till vilket också betyder att jag får lite tid med min bästa sandra... =) de är hur trevligt som hellst... synd bara att de blir så sällan, eftersom hon jobbar så ofta... men i påsk ska jag och min familj åka upp och hälsa på hos fredrik och då komemr sandra och hela maarva familjen vara där sååååååå trevligt... den åker vi vidare till min släkt ska bli så skönt att få komma bort... =) även om de bara är för ett par dag så kommer de kännas så skönt...

Jag tackar så mycket för att jag får chans att hjälpa till på Prima Mat o Bar.

www.primamatobar.se kika in där eller bättra kom dit och prova på deras goda mat och upplev deras trevliga miljö och träffa deras trevliga personal!!!

nu ska jag ta en te och kolla till grabbarna i badet... =)

Uppdrag!

I dag har man gjort ett uppdrag de var första gången de var kul... hoppas verkligen jag får flera sånna...

Ringde även ett inkasso bolag för att göra upp pappas  räckning som jag har varit så dum och hjälpt han med...
så nu har jag gjort upp en inbetalningsplan.. han ville först inte men jag bad han snällt så de gick bra tillslut och den kan jag säga att de underlättar lite i alla fall. så vi klarar oss för hoppningsvis till den 20 de med mat och så... de är tur vi har varandra i allafall... hade vi inte haft de hade vi nog gått under... vi klara allt tillsammans... alla motgångar gör oss bara starkare som familj och framför allt som man och fru...
I dag har jag inte gjort så himla mycket jag har gjort uppdraget och samtalet sen var de att hämta barna.. hem och fika och mysa lekt lite sen kom svärmor och svärfar och bjöd på pizza de var väldigt gott de tackar vi för... nu är de badning för de små och mannen sitter och spelar tv spel snart är de läggdags för de små och jag ska spela monopol på wii.... sen blir de sova för hela slanten... är så himla trött i huvudet och kroppen efter allt man tänker på... i morgon blir de en mysig dag med min syster för firar henne lite hon fyller ju på fredag så jag har lite suprice för henne... massa mys... =)

nu ska jag ta en te och kolla till grabbarna... =)