ny vecka

nya överraskningar!!!
haha ja i dag mår jag lite bättre än vad jag gjort förra veckan har sovit så förbaskat dåligt de senaste nätterna fast de är jag nog inte ensam om heller... jag har inget emot denna värmande sommar men på nätterna vill jag kunna sova ju... =) jajja de blir nog bra de här de tror jag... =)

ne nu ska jag ta en rask promenad med hunden min sen blir de väl hämta grabbarna från dagis kan jag tänka... =)

hej på er

I morgon

då kommer de stor besök hem till oss...
fast de är bara jag och barna hemma. robert är på jobbet då och killarna är hemma från dagis. min gamelmoster Eva och Anna kommer hit och fikar coh hälsar på jag har inte träffat min gamelmoster sen jag var skit liten. de ska bli kul att ses igen... tror de kommer bli lite sentimentalt men de klarar vi nog av... =) tråkigt bara att inte robban kunde vara hemma och träffa dem också... men syster kanske skulle komma förbi och fika så de blir kul... =)

nu ska jag nog ta och göra mig en kopp te och sen lägga mig och läsa bok... ska bli skönt att lägga sig i sängen och mysa lite... =) hoppas mannen min komemr hem snart ifrån gymet så vi kan mysa lite han och jag...

kärlek till dig min man =)

hej med er

barnenshus

Har jag varit på hela dagen och slitit...
hahha ne då de har varit lungt och de gör ju så dagen blir så himla lång. har ringt en massa kunder sålt lite vagnar och packat upp en massa varor.. man blir ju måttligt seg när de är så himla kvavt och varmt i butiken man dricker så himla mycket vatten och ändå är man helt slut... lite tråkigt att de inte har bättre fläckt system där...
hoppas jesper kan fixa ett jobb till mig de vore så najs... han skulle kolla runt om de var någon som behövde en chafför med b kort att köra varor eller ja vad som helst bara jag kan bygga upp de lilla jag har nu... kan inte ha de så här... =) eller ja de kan man ju eftersom jag har de så man vi skulle behöva mera pengar över så man kan beta av lite små grejjer.... =) så känns de bättre sen.. =)

nu sover barna och mannen är ock tränar jag har tänkt gå in i sängen och läsa lite bok... behöver de känner jag...

ne nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag för passa mig in dit... =)

God natt

Bada

I fradags var vi ner en sväng på city festivalen och kollade lite köpte lite grejjer....
sen åkte vi ut till långbo ut till svärföräldrana och bada och sola hela dagen de var jätte mysigt... I går jobbade jag för fullt på barnanshus och stod i kassan inte så himla mycket folk, en sak förstår jag inte varför man går in i en butik två minuter innan de står att man stänger och sen inte handla något... men tycker ju att när man går in så sent så borde de ju vara för att man vet vad man ska ha och bara springer och tar de... men nej dessa personer går runt och lullar och kollar på saker men sen ska de inte ha något... jajja så är livet... =)

I dag blir de åka till långbo till svärföräldrana iegn och sola och bada de som blir nytt för i dag är att min kära syster följer med och solar och badar... =) de är så trevligt att hon vill följa med oss dit och umgås med den nya familjen... =) för de är precis va de är den nya familjen för den gamla är så trasig och dålig att vi bytt ut den... nu håller vi på att starta ett nytt släkte vi fixar detta själv och ingen ska få förstöra den... =)

robert ligger fortfarande och sover... hoppas han kommer upp snart....
älskar dig Robert Hart kärlek till dig!!!!!