valborg.

äntligen ledig ja i allafall i en dag de räcker för att man ska vara på top igen... i dag blir de mys och i morgon blir de mera mys... söndag blir de jobbe igen... =) nu ska jag i allafall bara njuta av ledigheten och ta de lungt ska försöka slappna av mera än vanligt och bara vara... i dag blir de skräpmat och ta de lungt... men de tråkiga är att som vanligt så ska min andra hälft i väg och gö något de är så tråkigt för nästa vecka hinner vi inte ses nå igen de är för jobbigt bara... ville så att han skulle vara hemma med oss i kväll men men de är ju hans val...
vänta på mat nu

valborg

hmmm vad är de då... jag de är en kväll som folk har en ursäkt til att drika som vanligt... hmm och ja vad gör man man tittar när de tänder eld på en stor pinn hör... hahha ja jag men de blir väl att åka till svärföräldrarna och grilla de gillas... =) de är ju så gott med grillat de är verkligen gott.... me lov..... saknar min man i dag han åkte med en gång när jag kom hem han inte ens prata med han hoppas han kommer hem innan jag har somnat... vill ju prata med min man lite om dagen speciellt när de bara är varanan vecka... kvälls veckan är sååå jobbig vi ses inte alls och de är jätte jobbigt för mig... hoppas han också tycker de... men men får hoppas de blir bättre... =) älskar ju honom så mycket och vi behöver verkligen dessa penagr för att vi ska ta oss igenom denna jobbiga tid innan ekonomin kommer flytande... =) hahha får hoppas man får vara kvar lite längre än agusti på hilton eller att man har lyckas smila in sig någon annan stans... hoppas på de i alla fall ska läman i väg cv till kollegan i morgon och hoppas hon lämnar iväg den de skulle vara så skjyst av henne... =) ne om man skulle ta och fundera ut lite mat kanske... =)

i dag har de förövrigt gått bra på jobbet va lite mycket fel på maskinerna lite titt som tett men de har fan inte gått en dag utan att de är nå fel... haha men de är lite tjusningen med jobbet att man måste hitta lösninger på problem och lösa problemet... hahha de är kl när de händer något och när de är far på bandet så de går fortare tid och dag och samt att de är lite kul när de är tempo och tidspress... =)

hoppas de är mycket i morgon med... lite drygt bara att jag måste komma försent varannan vecka... men men så kan de vara... =) hoppas robban kan kolla med sin chef om han kan komma försent nästa nästa vecka så jag kan få full tid nång vecka...

nu tänka och drika te

back on track..

ja då har man jobbat i dag igen då... tycker de gick kalas bra vi hade ganska mycket men vi vart färdiga i tid sååå de känns bra.... nu sitter man här och funderar över vad man ska hitta på i kväll... nu åkte min man bort som vanligt... så jag sitter här och kikar runt lite på nätet... försöker hitta billiga gympa dojjor men de är svårt... hoppas jag hittar något snart... =) jag vill så gärna ha nya skor... men men de kommer jag att få snart... ja nu i helgen är de valborg hmmm vad ska man hitta på då da hoppas på att de blir grillat hos svärmor och svärfar... de skulle sitta fint men vi får la se hur de blir me de... =)

nu har jag missat ganska mycket träning inte bra och jag saknar min jennifer också skulle vilja ta ett pass med henne men vi går ju om varandra när vi jobbar och man är ju helt slut efter ett arbetspass... hoppas hon vill ses på söndag i allafall nu behöver jag träna och prata... =) i veckan kommer de inte bli nå mera än de jag gör här hemma de vill säga varje morgon och kväll... sen rör jag ju mig mycket på jobbe så... de får duga men på söndag ska jag dit i allafall efter jobbe och hoppas jennifer vill följa med mig då.... nu har jag också bokat in lite massarge innan vi åker till mallis... ska bli skönt en efter middag med älsklingen bara han och jag och lite välförtjänt massarge... =)

ne nu ska jag titta skor

Påskhelgen

hmmm ja vad säger man... jobba skärtorsdag jobba långfredag ledig påskafton vilken belv att fira ute hos susanne och kenneth och jag var ju helt säker på att vi inte skulle äta så kallad påsk mat utan att vi kanske skulle grilla eller nå men icke de blev påsk mat och de var ju de jag inte ville ha men jaja de gick ner och lite chokladkaka blev de ajabaja men men så är de i bland och dessutom så vad de ju min äta dag och jag valde att äta kaka... =) de var mycket folk som kom efter som de var susanne och kenneths födelsedag... påskafton jobba annandagpåsk jobba... hahha fast jag har tjänat fina pengar och jag bryr mig inte så mycket om påsk och inte baran heller för den delen.... de är viktigar att fira fördelsedagar och jul är ju bra mysigt men annars tycker jag att de är överskattat... =) jag äter gärna god mat och umgås fast att de inte är någon högtid... =) sen är de väl bra att de finns hödtider för dem som inte har tid eller ork i normala fall.. men jag tycker att de inte ska behövas för att man ska träffa de man tycker om och har nära.... men men de är ju bara jag..

I dag har jag haft min lediga dag och ja vad har jag haft för mig i dag då... jo först var jag och lämnade bara på dagis sen for jag i väg och sola sååå skönt på morgonen när ingen annan varit där ännu... sen blev de av hem och åt för att sedan far i väg och kasta lite skit som låg i bilen för att få plats med mat varor... efter de åkte jag och lämnade en smörgås och en läsk åt min käre man.. något sen hämtade jag upp min far för att ta oss till citygross och stor handla. tänkte jag skulle jämföra totalsumman mellan de båda affärerna... i alla fall så tog de ett tag att handla på citygross först och främst för att man inte hitta men också för att de inte hade allt som jag ville ha.... =( efter som de inte hade så stor förpakningar kött som jag ville ha så åkte jag och pappa för att se efter vad som fans på karlströms men de var alldeles för dyrt så vi åkte hem och drak lite kaffe och plockade upp varor... sedan körde jag hem min pollensjuka pappa till sig... hämtade upp min kära syster för att åka ut till maxi... där jag tänkte jag skulle köpa kött men de blev inget eller ja kycklig blev de men inte nötkött som jag var ute efter... =) men men bara possetivt igentligen... efter de tog vi oss en snabb lunch de blev en burgare... men de blev ju en delifrech hahha så kan de va... efter de hem med syster och sedan hem med kyckling för att sedan åka och hämta mannen och åka till elgiganten där vi inhandlade skydd till min lur och ett spel till mannen... sen va de hämta kidsen och hem... putsa fönster laga mat och titta tv har de varit på eftermiddagen... =) helt ok ledig dag inte mycket vila men helt ok...

nu te

påsk

ja vad säger man till detta kristna påhitt jo bojkotta.... jag är inte kristen och ja vist de är skönt med lite ledigt folk är så snälla och glada då... men jag bojkottar och jobbar mig igenom påsken jag hoppas att i morgon när vi ska ut till svärföräldrarna så hoppas jag på grillat de är godast ingen påskmat... är såååå tråkigt med dessa traditioner de är sååå 1900... hahhha skojja .... men jag tycker de bara är en ursäkt att äta alldelse föär mycket gå upp för mycket och bara dra bena efter sig men de tänker fan inte jag gör de blir samma träning som vanligt hela denna vecka har jag cyklat till jobbet kommer kännas konstigt nästa vecka när jag ska åka bil... helst vill jag slippa men om jag känner min man rätt så har han inte sagt till på jobbet att han ska komma senare till jobbe så de blir nog jag som får lämna på dagis denna vecka med... fast jag skulle nog hellre cykla... =) har fastna för de nu man känner sig så pigg när man kommer fram och dessutom har man tränat.... och jag känner att jag blivit en helt ny männsika och de är precis vad jag hade hoppas på med denna förändrig med mig själv... träna äta sunt... och må bra... de är vad jag strävar efter får jag den kropp jag drömt om är de bara ett plus så länge jag mår bra så är jag nöjd... min dröm är ju att jag kanske kan tävla nån gång men de får bli i framtiden om jag komemr så långt... =) nu tar vi en dag i tagen och vem vet de kan ju hända att de blir en tre här hemma ingen som vet... men blir de de då kommer jag nog träna på under graviditeten så är de inte så jobbigt att ta sig tillbaka kropps mässigt alltså.... nu när rutorna snart är frame.... jag vet faktiskt inte om jag vill ha mera barn... en stunder skriker min kropp efter en bäbis till men sen skriker den efter att träna mera... men jag lovar att jag kommer inte släppa denna livsstil iaf den är här för att stanna... inge mera onyttigheter... som cigg alkohol eller annat dyrligt godis har jag inte varit så förtjust i de är mera choklad och så men jag äter nu minst 70% choklad så de är väl ok en gång i veckan... och onyttig mat en gång i veckan är ok... fast nu mera lutar de mera åt att man inte vill ha de heller. utan jag vill hellre äta onyttigt hemma som fet sås till kött och pommes eller så men snart kanske de blir så bra att man inte vill ha de heller hoppas!!!!

nu kaffe och lek med ungar.!!!

ny telefon

de blev en samsung ace till mig och en iphone som mannen prompt skulle ha fast de är samma funktioner på min... men men hans val... så kan de vara men jag trivs med min samsung nu väntar jag bara på mitt skydds plast så jag kan ta bort de som sitter nu som de är en massa reklam på så man knapt ser vad de står på telen men jag vill ju ha skydd annars blir de så äckligt... så nu får jag ha de så här tills de kommer hem vilket förmodligen blir efter påsk surt nog men men så kan de vara... jag vet ju att de kommer... =)
i dag har jag bara jobba halv dag jamie var hemma sju så jag cyklade hem efter jag hade ätit lunch...
han är ju så mysig när han är sjuk förutom att han är lätt retlig om de inte går som han vill och lätt gråter men annars mysig... efter att jag kommit hem från jobbe så åkte min man ganska omgående till jobbet men lämnade bilen till oss vilket ar en lättnad... =) så vi åkte och lämnade in min gamla lur eftersom den strulat som fan på sistone och nu lämnade jag in den för fjärde och sista gången jag sa att jag inte ville ha tillbaka den. får se hur de gör. hoppas de ersätter den... =) vore bra för då får min syster den som den ersätts med... =) weee för henne... hahha efter de åkte vi och plocka upp moster/syster sanna och vi åkte och handlade lite granna de vart lite av varje... hahha som vanligt jag längtar till storhandligen!!! ska bli sååå skönt med massa nytt i kylen och frysen och skafferiet... weee nyttig mat... =) efter vi handlat iallafall så åkte vi hem och tog en fika innan de bar av att hämta favvis på dagis och sedan köra hem moster för att sedan åka hem och laga mat till de små liven efter maten bästämde vi att vi skulle gå ut och ut kom vi men vi han lagom komma till lekplatsen så hade favvis gjort i blöjan bara att in och byta för att sedan gå ut igen var ute till tjugo i åtta ca sen in och tvätta av oss och borsta gaddar för att sedan läsa en saga och sova... =) hur bra dag som helst och sen måste jag ju nämna att jag cyklat till och från jobbe i dag från skallberget till hacksta... de tog 23 minuter dit och lite längre hem med motvind och fan skap... hahha i morgon är de upp på hojjen igen... de var riktigt skönt men jag upptäckte att jag måste ta med mig något att äta när jag kommer fram annars står jag mig inte till frukost de vart väldigt jobbit där på slut mot frukost men de är väl en vane sak... =) de löser vi i morgon... =) ne nu ska jag gra min iordning för natten... natti natti...

söndags jobb

ja de har jag tillängnat min söndag upp vid fem och i väg och jobbe vi vart klara tidigt i dag så jag slutade tre... =) i morgon blir de upp vid fyra och vidare till jobbet....
efter jobbet var jag i vär till gymmet men jag är så slut i kroppen så de vart ingen verst bra träning men jag tog mig dit träna i en timme och då tycker jag ändå att jag har varit skit duktig men jag skulle velat gjort bättre i från mig... men jag ska ju träna i veckan och då blir de nog bättre hoppas jag... =) saknar min man de var så mysigt i går när vi var på bio och allt och vi skulle ha mys lördag men efter att vi hade varit på bio och allt ja då va han så stressad för att han skulle iväg och de känns lite jobbigt när de var våran dag och de var vi som skulle umgås... jag blir ledsen för de jag vill faktiskt ha min man ifre nån dag... i dag skulle han på möte så han åkte när jag kom hem sen ska han i väg och laga sin kompis bil vilket jag tycker är undligt att han väljer före sin fru men han har väl redan trötta på mig... veckan som kommer jobbar han kväll så då kommer vi knapt ses något... =( hoppas vi får mycket tid tillsammans i helgen som kommer.... =) saknar min mans närhet...

nu laga mat

inget mys

är de så de kommer bli då blir jag ledsen jag har sett fram emot en dag med min man hela denna vecka och så när vi väl har planerat en då kanske de skiter sig i alla fall fan va trött jag bli när ska jag få ha min man i fred.. hoppas de går att lösa på annat vis... är så trött fan nästa vecka komemr vi knapt se varandra vi går ju om varandra då och de är hur tung som helst... men de går ju för man ser sååå fram emot helgen då och när man får se sin underbara familj heltid och kramas och bara mysa.... de är helt klart värt att vänta på... lov it lov him lov dem......
nu sitter jag med en kopp kaffe och väntar på att mannen ska komma från affären där han är för att inhandla lördags frukost mmm va gott de ska bli... den har jag också sett fram emot...

jag har i alla fall kommit under full med att jag ska ha med egen mat till jobbet förutom måndag och fredag =) jag får lite ont i magen av att äta viss mat på jobbet eftersom de är med grädde och så men jag försöker välja de dagar de inte är så... och sen ska jag börja äta frukost på jobbet vid frukost så blir de inte två frukost för mig tror de blir bättre... och sen har jag bästemt att jag ska ge lite mera energi i träningen nu jag ska gå upp i tid och spräcka fettet i höfterna som min man säger att man ska göra om man ska bli av med dem... sen tänkte jag att jag ska fylla två pettflaskor och köra lite ben på morgon eftersom de är mycket armar på jobbet... och jag älskar att röra på mig och när man ser resultat de är de roligaste... =) lov it lov me.

ne nu kaffe och invänta frulle =)

ingen utflykt

de blir ingen utflykt i morgon men vi ska hitta på nå ändå tänkte ta en bio och så i stället kanske äta lite gott... =) tror nog att de blir bra ändå jag och min man får ju lite tid för oss ändå... =) och de är underbart...
i dag sitter min älskade syster och skissar på min nya tauering och de kommer bli så bra hon har skickat en bild på den och jag är redan nöjd och då är hon inte klar ännu... =) fan va bra de kommer bli... och sen att jag får en som hon har ritat de gör de hela ännu bättre.... ska bli så underbart att bära hennes konst... de betyder mycket för mig att hon gör detta... =) hoppas bara hon vet de. men de tror jag att hon gör... i kväll blir de väl bara jag och killarna som vanligt mannen har dragit i väg för han måste fixa en massa grejjer lite tråkigt men men som sagt vi får ju våran kväll i morgon... =) lov it... lov him lov dem lov oss... =)
killarna är trötta redan nu och klockan är halv sju men i kväll ska de vara lite mera vakna än va de har varit tidigare i veckan... =)

nu ska jag poppa popcorn

värk

som fan efter träningen i går och de känns underbart bra att de tog de jag gjorde när jag var där själv fan vilken självdiseplin jag har att jag pressar mig själv när jag är i väg och tränar själv känns sååå bra... nu längtar jag till söndag när jag ska träna igen fast denna gång med underbara jennifer... ska bli så trevligt att träffa henne igen de var ett tag sen vi såg vi har varit sjuk efter varandra sen har jag börja jobba så de blev inte så mycket med träningen men nu ska vi banne mig få i gång den igen... =) i dag har jag arbetet igen och de gick jätte bra tycker jag och jag hade roligt som vanligt förutom att en person är tillbaka på linan och är bara bitter och stressad hela tiden och de är jätte tråkigt när vi andra är possitiva och glada mest hela tiden... men men så är de med rökare de ända de ser de är hinder före de får ta sin nästa cigg och jag måste säga att så här i efterhand nu när jag själv har slutat så känner man sig dum för att man höll på så de finns faktiskt mycket viktigare saker i livet... att man ska behöva vara dum och otrevlig bara för att ett litet monster i huvve säger de, de är tragiskt... känner sorg för dom som inte kan sluta.... =( och speciellt när man är 25 och har början till kol.... inte bra om fortfarande på står att den inte är nogot eller någon utan ciggen nästan så att den har intalat sig att den dör om den sluta precis som om ciggen är lika viktigt som syre eller vatten och föda... att man kan ah intalat sig själv en sån sak de är så tragiskt och inget kan man gör de måste ju inse de själva... men man vill ju så gärna hjälpa men man kan lika gärna sätta sig och prata med en vägg för den lyssnar nog mera. tyvärr så spelar de ingen roll vad man säger fören personen i fråga börjar tänka i andra banor...

nog om de nu... jamie har börjat rymma från dagis... han vill på upptäcks färd alldeles själv de tråkiga är att om han inte lyssnar så kommer han inte få flytta till stora barnens avdelning och han kommer inte heller få följa med när de går i väg nånstans.... och de känns så tråkigt men de är så svårt att få han och förstå de... hoppas bara att de är en grejj som han snart inte kommer att tycka är lika spännande längre... vi får se... hoppas dagis tar till åtgärden om han inte lyssnar nästa gång.... typ att han inte får följa med nästa gång eller att han får gå tillbaka med en fröken och inte vara med längre så han förstår allvaret i att inte springa i väg och så... travis är mer och mer utan blöja nu och de går bra till och från jag försöker uppmana honom att gå och kissa på toa men oftast så kommer de på golvet men ahn vill ändå inte ha blöja de är ju ganska kul... men de kommer nog snart de första steget är ju ändå att inte vilja ha blöjan så jag stöttar honom i de och försöker som sagt att uppmana... hoppas bara att pappan kan orka uppmana också när inte jag är hemma... =)
Älskar min man jätte mycket. Nu när jag har börjat att jobba så ser vi inte så mycket av varandra längre de är ju lite tråkigt men vi tar oss igenom de precis som allt annat... de ska bli skönt på lördag att komma i väg och göra något bara han och jag... =)

nu mera te, te är min last

fönsterputs

i dag har jag varit ledig fast de har inte kännts som de jag har haft fullt upp från halv åtta i morse hahha lämnade baran sex sen hem och äta frukost och titta lite på one tree hill och sedan åka i väg och sola lite för att sedan träna i en och en halv timme... efter de vart de hem och hämta rocker för att ta mig ut till tortuna för att putsa svärmors fönster... och ja jag städade deras kök också alltid sååå skitigt där... och om jag skulle göra fönstrena så fina så kan jag abra inte ha ett skitigt kök... haha sån är jag... hoppas hon blir nöjd med jobbet.... =) när jag var färdig var de bara att åka in till stan och dagis för att hämta de små... och hem till mannen... nu åter står mat och sedan lite tv med killarna för att sena inte sov possition som jag längtar efter redan nu... för att i morgn åter gå till jobbe... =)

nu te och fundera ut mat

jobbet

de går galant lär mig något nytt varje dag de är kul...
hoppas bara de håller i sig och att jag tycker de är lika kul i sommar... =)
men man är helt slut på kvällarna och de är väl possetivt iofs men man skulle ju vilja umgås mera med sin man... =)
men men de blir väl bättre när man kommit in mera i de då kanske men inte är så himla slut på kvällen.. =)
jaja nu ska jag laga mat och gör mitt... får se om jag skriver nå mera i kväll..

nu te

helgen

nu har jag helg... lördag de vill säga... jobbar ju söndag.
i morgon blir de leka på för middagen och sen blir de tortuna..
mys dag med familjen vill jag ha... =)
kanske inte kommer skriva så mycket för de blir mycket jobb nu...

nu te och laga mat

Jävla skit telefon!

Fan va pinsamt denna jävla skit telefon ringde inte i morse så jag försov mig till jobbet sååå pinsamt.... fan de var de sista jag trodde om mig själv men man ska ju inte förlita sig på en tele tydligen ska ställa en till i kväll så jag har en backup... =) ska aldrig försova mig igen de är sååå pinsamt jag har aldrig gjort de förr till ett jobb jag brukar alltid vara där i god tid. men denna skit telefon har ställt till de tillräckligt jag ska ha den ett tag till och se om den fuckarupp isg mera då blir de lämna in den för 4 gången.. såå trött på den sen blir de skaffa en Iphone 4 fan... de är jag värd tycker jag... hahah
ne nu ska jag dricka te och borsta tänderna på grabbarna... =)

första dagen avklarad!

känns riktigt bra faktiskt... ett lätt jobb för bra pengar... nu jävlar ska här jobbas... =)
nu ska vi kunna betala av lite grejjer och inhandla nytt om vi vill utan att behöva känna oss dumma...
som om man har ett par obehagliga skor att gå i så ska man kunna unna sig ett par nya skor utan att behöva tänka på om de verkligen är de vi ska köpa i första hand. vill inte behöva gå i trasiga skor bara för att vi har dåligt med penagr såå jag hoppas verkligen vinder vänder och blåser mycket åt vårat håll nu... =) skulle behövas mera vind här tror jag men ett steg i taget... vill så gärna bli av med allt vår skit nu så vi kan börja tänka på oss lite och unna oss lite också... =)

kunde inte sova i natt var rädd för att jag skulle sova över kl... så jag har ca sovit 2 timmar i natt annars har jag bara legat och vila utan djup sömn sen upp fyra på de så jag är helt slut i dag jag kommer gå och lägga mig så fort killarna somnat tror jag... =) men de är jag värd... =)

nu te

Måndagens dag

blev väl så där måste jag säga.. upp med barna körde dem till dagis hem för att dricka en kopp te för att sedan åka iväg med mannen för att sola när han träna men gymmet hade inte butiken öppen så jag kunde inte köra nytt sol kort till hälla.. fan fan fan så jag fick åka över till intersport och glo och hur kul är de att gå i butik när man inge pengar har de suger... hahha jaja sen for vi i väg ner till polisen för att hämta ut våra nygjorda pass så nu kan vi tryggt åka i väg till mallis i maj... =) längtar så... ska bli så fantastiskt skönt att komma bort... efter de åkte vi till fun bike för att titta efter keps till mannen men de fanns inge snygga tänkte jag skulle slänga ett öga på de i morgon på stan ist.. sen åkte vi och köpte mat på ibbes sjukt länge sedan... och de har blivit sämre på salladen i alla fall... tråkgit. men men man kan ju inte få allt... =) efter de hem och äta sen blev de ett avsnitt av one tree hill för att sedan få stjus till brandstationen för ett studie besök... riktigt roligt studiebesök fick göra en massa grejjer prova masker och sitta i bilen samt dra deras test docka... efter de gick jag hem och han stanna en stund sen va de ta fram vagnen för att gå och hämta barna vilket tog en kvart till dagis och en timme och en kvart hem med två killar som inte lyssna för fem öre... väldigt på frestande... =) men men hem kom vi ju och mat lagade vi hihi jajja dagen kanske var ganska bra i alla fall... jaja nu ska jag bädda ch dricka te.

Eckerö linjen

där har jag varit från torsdag till lördags kväll..
de har varit en upplevelse i säg de har varit spännande... men man jobbar många timmar och man är lagom slut när passet är över... ändå har jag sovit skit dåligt fattar inte varför kanske för att jag svättades i min hytt och för att inte familjen var med... om mannen min går med på de så kommer jag jobba nå kort pass igen men jag kommer inte jobba hel veckor utan de blir antingen helg eller några dagr i veckan vi får se vilka pass som finns... =) de var trevligt i alla fall... och jag måstew ju tack min familj som tilllät mig prova detta de är jag er evigt tacksam för.. något jag alltid varit nyfiken på har jag nu gjort och de känns som en lättnad... =) mycket bättre med dagskryss än natt kryss... =) hahha jaja nu laga mat.