Tisdags kul

I dag har de varit en fart fylld dag...
dagen började kvart över sju... tittade på bompa och sen vart de frulle.
efter klädde vi på oss och var på g till syster/moster för att killarna skulle leka dör medans mamma skulle besikta bilen.. dom har bra tim lön dom på bilprovningen... haha 200kr för att kolla bilen i två min... =) men men bilen gick igenom i alla fall.. de var ju huvudsaken.. sen hem till syster för att fika och hämta barn vi pratade och hade de trevligt som vanligt sen bar de av hem och parkera bile och hämta vagnen för att gå till öppna förskolan för lite lek och stojj.. väl dit kommen så åt vi lunch och sen va de bara lek och skoj hela eftermiddagen... när kl börja närma sig tre börja de vi klä på oss igen för att bege oss hem... när vi nästan var hemma så kom mannen hem också de var ju bra de för då passade jag på att gå ut med rocker innan jag kom in jag med och klädde av mig... sen efter de har vi byggt med lego och tåg bana ... de har varit en mysig dag och så fast man har mått psykist dåligt hela dagen har så mycket tankar i huvve... men förhoppningsvis så släpper de snart och vi är back on track... skulle vara så skönt om de bara släppte och allt blev som vanligt igen...

hoppas på mirakel.

öppna i dag!

I dag vart de öppna förskolan för hela slanten.
De tycker ungarna är så kul... de trivs som handen i handsken där...
i morgon är de stor risk för att de blir de igen... =)

Måste säga att de är bra skämmigt om man inte ens har råd att betala en burk ravioli på affären
jag känner mig som en luffare fast med hem.... vill bara att de ska bli nytt år så vi kan ta nya tag och börja förhoppningsvis året lite bättre än detta.... vill bara att de ska bli som vanligt igen och förhoppningsvis bättre... jag vill inte ha de så här och jag vet att min familj inte heller vill de.... de värsta av allt är ju att jag vill så gärna börja röka igen och bedöva min smärta med smötts de är fan inte lätt att vara mig nu jag känner att mitt psyke håller på att brista och kanske kommer detta med akelius gå till kronolle och då pga att min så kallade far inte kan betala de han ställt till med... de är vad man får för att man ställer upp när ens far har de lite jobbigt och svårt.... jag kan säga att jag inte tänker ställa upp de sättet nå mera jag tror inte på att man hjälper på de viset längre jag vet att skälper de visar ju bara detta med akelius på..... just nu vet jag inte vart jag ska ta vägen jag vill bara gömma mig och låta allt gå förbi de jävliga är ju att gör man de så vet man att när man vaknar så är de precis så som man lämnade skiten så de är bara bita i de jävligt sura äpplet och ta tag i skiten.... jag kan säga att just nu är jag jälvligt svag och att jag vet att jag komemr röka både en och tvågånger vilket innebär att jag måste börja om med att läsa boken ÄNTLIGEN ICKE RÖKARE...... Och jag vet att jag kommer känna mig så värdelös men jag känner så här att detta kommer aldrig gå om jag inte får vara mig själv och låta mig bearbeta detta på mitt sätt.... Just nu skulle jag vilja vara en liten flicka som inte behöver ha sånna hära bekymmer.... fan fan fan..
Bara de finns mat åt barna så är jag nöjd....... =)

måste besikta bilen först bara =)


helgen!

Har varit mysig..
I fredags gjorde vi ioförsig inte så mycket.. kolla på film med barna och mös... =)
I lördags så lekte vi och busa hela dagen städa och tvätta och fixa lite nere i förråden...
mycket trevlig lördag.. valis kom förbi och robban och valis spela nhl på ps3:an.. jag satt som suporter bara... =)

I dag första advent har vi jul pynta med de lilla som vi hade, hade ju tänkt inföskaffa oss mera i år men de vart ju lite kort om peningar så vi får la ta de närmare julen eller nästa år... =)
men som sagt vi har pynta eller jag rättare sagt och robban vid datorn som vanligt och barna överallt... =) Sen efter lunchen så åkte vi iväg till anundshög och skulle åka lite pulka tänkte vi... de vart några vändor jag tog mig upp på högsta topp med en svart sopsäck och tog mig en rejäl tur hahha vart helt insnöad de gick så fort så snön spruta... sen var de ju mycket för att alls snö som kommit de sista dagarna låg orörd där... Men T-man vart så frussen och rocker den harrig han vara gnällde så vi packade oss in i bilen för att åk och inhandla peparkaksdeg först till icaettan men slut sen till icahaga men slut där med och sist men inte minst hemköp och där fanns de men inte mycket så robban köpte två på en gång... hahha  Men till slut kom vi hem i värmen och fick sätta igång med baket... vilket blev mest jag som fick göra men alla satt med vid bordet i alla fall... =) lite saft glögg vart de med mmmh vad mumma... =) luktar så hjuvlig! Sen blev de fika med kaffe för de som ville och pepparkaka och mjölk för de som ville de... =)
Patrik robbans kompis komm förbi och fikade lite med orbban och de pratade medans jag och killarna satt och sjung inne i deras rum till en massa låtar och så... mycket uppskattad och mysig dag!

nu ska jag strax kolla på film med hjärtat mitt och sova sött...

Back 7000kr

Hur är detta möjligt jo så här har de gått till...
för de första så såg jag mitt psyke som ett viktigare val än ekonomin vilket jag kommer vara gladare över senare..
men sen har jag dessutom ca fyra tusen mera i räkningar denna månad så som rockers försäkring och lokal hyran för bröllopet och diverse andra räkningar...

de känns ju så där kul men vi jobba för fullt för att de ska gå vägen...
i år blir de sista minuten shoppa julklappar vilket känns jätte jobbigt för mig som brukar vara klar till första advent typ... men men de blir nog bra detta med och jag kan säga att jag är min syster enormt tacksam över att hon hjälpte mig lösa travis två års pressent tack så mycket.....

nu försöker vi sälja de mesta av värde här hemma för att få ihop de och de är både neggativt och possetivt...
de possetiva är ju att vi får fingrarna ur ärselet och säljer saker de neggativa är att vi gör de för snabba pengar och säljer de för ett undervärde vilket kanske inte är så smart men när de är behov av pengar finns inte så mycket att välja på eller???

ne nu ska jag drika lite mera te...

hej hej

Handlat med syster

de är ju altid lika kul man får lite tips och ideer... hahha
men de bästa i dag var ju att vi lykades med något väldigt bra... hhaha
de började med att vi tog varsin scanner sen skulle syster ut och hämta vagn så jag höll båda...
sen när hon kom in då gav jag henne, hennes väska och scanner...
vi handlade på och strosade runt... sen när vi var klara så kunde inte jag betala i självscanningen så jag fick gå till en stationerad och fick betala trehundra mera än de jag handlat för hmmm de måste blivit något fel tänkte jag..
och kom då på att jag måste ha fått systers varor på mitt kort och hon mitt...
hon fick en avstämmning så de vara ju bara försöka förklara för personalen hur de gick till och vissa av dom var ju förstående...
vi fick i alla fall lassa upp mina varor på bandet och stämma av de...
medans jag redan betalat för systers varor... hahhha
allt kan hända när vi är och handlar... =)

ne nu ska jag glo på film med killarna.....

hej hej

Onsdag

I morgon blir de dagis för dessa två små pöjkar man märker när de varit hemma för mycket... =)
de behöver lite tid i från sin mamma tror jag och mamma behöver lite lite tid ifrån dom för att de ska bli trevligare att umgås med varandra... =)

ne nu ska jag kolal på film med min små sen blir de lek tills kvällen lider mot sitt slut igen... =)


hoppas alla ha de gött kanske skriver senare... =)

Torsdag den 18/11 2010

I dag trodde man att man bara skulle sitta och söka jobb i sin ensamhet men nej då då kom syster och förgyllde min dag vi fikade och prata sen åkte vi och fixa hennes csn på hennes skola och sen åt vi en lunch tillsammans.. efter de vart de räser fart till dagis och när vi kom hem vart de full fart igen och fika... fika de är något vi är bra på hahhha...
busa med baran och försökt att ge j man en possitiv bild av toaletten... de gick jätte bra för honom i somras och så de var hur kul som helst att gå på toa men nu har de bara vänt och han vill vara bäbis igen eller han ville åtminstonde ha blöja på sig för ett tag sen nu vill han inte de och inte heller gå på toa han vill bara göra på sig i byxan hela tiden... men jag tror vi lyckades visa honom de possitiva med toan i dag och gjorde de till en mycket roligare grej får se hur de går i morgon för min lilla prins jag vill ju så gärna att han ska  tycka de är roligt med toa och jag gör mitt bästa för att de ska vara så, men man blir ju frustrerad som förälder. Men som tur är så hittade min syster en bra sida om lite fakta kring detta och de hjälpte min en hel del att få lite insikt i vad jag som förälder igentligen behöver göra. och de är ju så himla simpelt... bara man orkar bitaihop hela vägen... nu kör vi två flugor i en smäll... hahha två killar blöjfria på samma gång kanske vi får se vad som händer... =) nu är de bara beröm och possitivt som gäller... =)

ne nu hoppas jag min man har spelat klart snart så vi kan titta på en film i sängen tillsammans...
är så trött..

jag har föresten börjat träna magen med en sån där abztronic eller hur de stavas och jag tycker att de fanatsiskt bra träning jag känner riktigt hur musklerna dra ihop sig och får den träning de behöver... vi får se hur resultatet blir... jag tror och kör stenhårt....

tack vanessa för tipset...
och tack syster för en trevlig dag som vanligt!!!!

och mannen min spelaklart nu jag vill kolla film............!!

hej

bilder från bröllop

ja ett par i alla fall... =)

GIFT!

Nu var de bra länge sedan jag slrev något nu börjar de bli dags att rycka upp sig... hahha
nu är jag en gift kvinna känns helt underbart och festen ååå gud den var ju helt underbar ett stort tack till alla som medverkade att göra festen till en toppen fest... och ett stort tack till alla som ville vara med på våran stora dag. =)
nu är man arbetslös igen och söker jobb som en tok hoppas verkligen jag hitta något som passar mig.
nu har jag i alla fall provat på telefonförsäljare och kom på att de inte passar mig dels för att min kropp inte är gjord för att sitta stila och dels för att jag inte funkar så bra i telefon jag funkar bättre som face to face säljare... men vi får se vad jag hitta på för bus här näst... =)
jag vet ju inte om de passar mig fören jag har provat och nu vet jag att kontors jobb är inget för mig... =/
men å andra sidan så trivs jag best med ett aktivt jobb... då vet man att man lever...
Nu ser de ut som att mannen min kommer jobb natt varannan vecka de kan ju både vara bra och possitivt jag har inte betsämt mig för vad jag tycker en men våran ekonomi skulle behöva de spec nu när jag inte jobbar något extra och inte har ett jobb alls. Nu går jag ju på aktivitetstöd igen men jag hoppas de inte blir så lång varit skulle så gärna börja jobba så fort som möjligt... hoppas även jag får lite jobb på barnenshus nån helg så där skulle behövas de med nu inte för jul och födelsedagar och allt... vet inte hur vi ska ha råd med allt. de är mycket nu...

skulle ju vara grymt skönt att vinna lite pengar i alla fall så mycket att man skulle kunna betala av lite lån och sen köpa ett hus i en annan stad skulle vara så fantastiskt... =)

ne nu ska jag kolla på bee movie med grabbarna. =D