jobbet

Nu har jag fått jobbet... jag börjar onsdag nästa vecka... för att komma igång med rutiner... jag hoppas de blir förlängt efter sommaren... de skulle vara en lättnad för oss här hemma eller om ja får ett annat jobb... direkt in på... =) ska och prov jobba på eckerö också för att se hur de är att jobba där... men jag känner mig lite dum men de visar sig hur de blir de kanske inte trivs med mig heller de vet man ju aldrig. men jag tänker ge de en chans i alla fall.... =) men som sagt jag hoppas de andra ger något efter sommaren så kanske man kan beta av en massa skulder som man dragit på sig nu när man varit arbetslös känns ju sååå dumt.. men hade jag inte gjort de så hade de inte gått runt tyvärr... nu är de bara ta tjuren vid hornen och göra de bästa av situationen... =) hihi jag längtar... =) kul de ska bli.... hoppas bara att de går att lösa med dagis... =) de hoppas jag verkligen för annars vet jag inte vad jag gör... eller om de går och lösa åt andra hållet.... =)

ne nu te

söndag

de betyder sista dagen på denna vecka hoppas nästa blir lika händerlse rik.... de har verkligen hänt mycket denna vecka jag hoppas de kommer hända en del kommande... de är mycket roligare när de händer saker... och för de så hoppas jag att jag blir frisk också... vill inte vara sjuk jag orkar inte heller... för fast jag har varit jätte sjuk denna vecka har jag fått göra allt själv i alla fall för mannen har jobbat kväll inte för att han gjrt så mycket ändå men men... i bland önskar man att man blev riktigt sjuk så men bara fick vara sjuk för engångs skull precis som dom är när dom har lite förkylning... sååå vill jag ochkså ha de... orättvist...

=/ ne nu te eller kaffe återstå att se

en bra dag.

i dag har jag varit på interjuv på hilton de gick bara bra. fick skriva på papper och så.. de skulle höra av sig näste vecka... =) vi får se vad de säger... =) hoppas de skulle sitta fint med lite extra pengar... nu åter står bara ett förtag som inte hört av sig ännu... men jag hoppas verkligen de gör de för vi skulle behöva pengar och ju mer jobb jag har ju mera kan vi beta av allt och börja spara pengar de skulle verkligen behövas i denna familj.... de känns som om allt börja rulla på nu... bättre humör och i morgon ska jag och älsklingen umgås lite de ska bli så mysigt... =)
nästa vecka ska jag kliva ombord på båten och jobba lite de ska bli spännande... vi får se hur jag klara av att vara från baran så länge.... tror de kommer bli jobbigt men de ger ju pengara i alla fall så man får se de så att jag gör de för den för att dom ska ha de bra och så... =)

ne nu ska jag drick mera te

idag är de inte lätt

att vara jag... fryser som bara den och skulle bara vilja blunda en stund och när jag öppnar ögonen så mår jag bättre... vill bara att febern ska fösvinna förkyld gör inget och inte allt annat heller men feber vill jag inte ha.....
hoppas jag mår bättre efter en god natt sömn.... ska bli sååå skönt att ta och lägga sig i sängen om en stund först
te och tv

Ser ljusare på livet

nu börjar de ljusna med solen kommer lättnaden... nu börjar de vända känns de som... de är på väg åt rätt håll och de känns så underbart nu vill jag bara börja jobba mig uppåt de kan inte bli värre nu... nu är de min tur att få de bra nu är de min tur att få välja väg... nu nu nu börjar de riktiga livet även om de inte blir rätt på en gång så är de en bra början.... =) och de duger alldeles utmärkt för mig... =)

nu ska jag göra förda åt de små.

tidig helg

ja de har blivit väldigt tidiga mornar denna helg ungarna har vaknat vid sex sju typ... vi har ätit frukost vid åtta typ...
i vanliga fall brukar de vakna åtta nio och äta frukost vid tio... men de gör inget de har varit mysigt...
i dag har man målat lite på resväskor de var kul alltså killarna =) och i går gjorde vi lite på sägarna efter att jag möblerat om.. =)

ne nu ska vi strax äta fisk till lunch... mmmh

gött?!

trött

trött som få båda killarna sover och mannen är hemifrån.. tror jag ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite bok somnar säker jag också inom kort... orkar nog inge annat... kanske ta sig en choklad bit eller två... eller jag vet spara till i morgon tror jag... =) ne dricka upp tet och sedan läsa vidare om hanteraren som boken som jga läser nu heter... =)

de var den lördagen de... lik de andra dagarna tycker ja.

öppna sig

de ä'r nog inget för mig för de blir bara fel de är bättre om jag sväljer och äter upp de så får jag ta de sen när de blir för mycket. fattar inte att jag ska vara någon synda bock helatiden men jag vill bara att de ska vara lika för båda... jag vill inte att de ska vara som nu... självklart får du åka i väg och vara borta en heldag, men de ska vara lika så vill jag vara borta en heldag så ska jag inte få skuldkänslor de ska vara lika för båda... jag anser att vi är lika värda men uppenbarligen gör inte du de... eftersom du blir sur så fort jag ska göra något och de gör att jag känner mig stressad och dum när jag är borta jag vill också kunna slappna av och bara umgås med en vän utan att de ska bli stressigt... men men jag får väl bita i hop som vanligt och uppskatta de lilla jag får.
som vanligt.

Slut på en av fyra

veckor av förberedande utbildningen... hem uppgift över helgen och jaaaa hur tråkigt som helst..
jag gör samma saker som hos jobb coatshen men de kan ju ge något de blir säkert bra....

jag önskar bara någon av de jobb jag sökt kunde vara nyfikna på mig... =/ jaja min tid kommer snart...

sitter och kollar lite in för en weekende men vänner och inga barn... ska bli mysigt men kollar priser så men vet hur mycket vi ska spara... =)

te nu

sjukdom

jag vi har en sjuklig man här i familjen.... hahha min kära man har ont i halsen och är förkyld... och de inne bär att vi måste vara tysta här hemma och jag måste fixa allt själv... de är va de inne bär att ha en sjuk man hemma... hahhaha men han stekte ju rosa pannkakor i går tack för de älskling... hahha

i dag har jag varit i väg och sökt ett jobb får se om de ger något....

nu laga mat

Orka

orka något... geee mig ett jobb de tycker jag är de minsta jag förtjänar så som jag sliter hela tiden för att få ihop de... och jag som söker som en ja vet inte vad... jag borde ju belönas någon gång... =)


jajja märks att jag är trött på att vara arbetslös

vet inte vad som hände

vet inte vad som hände men plötsligt så känner jag panik ångest och känner mig sååå deprimerad. fan jag som började dagen så jävla bra gick ut och gick till dagis och de kändes så bra... men nu vad hände de kom som en vind pust jag vill inte inte nu inte igen försvinn från mig.... jag vill inte ha dig här jag har ju byggt upp mig själv igen jag vill inte börja om... fan fan fan.... stick de är fan ingen som gillar dig kan du inte bara ta och dö.... jävla ångest varför ska den finnas vad har den gjort för gott för att förtjäna att finnas till inte ett skit....
den lyckliga brisen bara dog ut hur fan ska denna dag sluta =(
jag vet att jag kommer må skit när denna dag är över för som vanligt så sväljer jag och lägger på ett leende på läpparna och tar mig i väg för de är vad min förebild har gjort hela mitt liv... "Man ska inte känna efter så mycket" är vad jag fått höra.... och jag vet att jag sväljer väldigt mycket och bara tar tar tar och bara gör de jag måste för att alla ska bli glad men jag pallar fan inte hur mycket som helst och de är fan jävligt nära att jag går under nu... men jag vill inte jag vill bara att de ska bli bra jag vill att min man ska hjälpa till mera hemma men jag vill inte behöva tjata på han jag vill att han ska vakna upp själv och inse att jag gör såå mycket mer än vad han gör när han kommer hem... och jag är arbetslös men bara de är ju psykist på frestande JAG ORKAR INTE jag är ingen jävla robot... såååå jävla trött på att de bara går emot oss helatiden fan inget gott på flera år va gäller detta sne steg som togs för ett par år sedan... varför kan de inte bara vända varför kan inte jag få ett jobb jag söker söker och söker men de är ingen som svara.... vad gör jag för fel... jag är ju här frisk pigg och glad varför kan ingen se mig för den jag är och hur mycket jag är villig att ge bara jag får komma hemmifrån och jobba som normala. känner mig sååå ensam och vet inte vart jag ska vända mig längre... snart ger jag upp.

underbart

i dag fick man sov tills man vaknade av sig själv... barna var hos farmor o farfar i natt på farmors egna initiativ... =)
hon ville låna om man är ju inte den som är den.... =) hahha hoppas de har haft de bra.  planen i går vad att bowla (vilket vi gjorde) äta gott (vilket vi också gjorde) och sen en bio men de fans ju inte en ända film vi vill se som vi tyckte var värd att slänga pengar på... =( så de blev hem och ha egen bio... men vi gick för bi prima och sa hej på vägen till maten på stan och då fick jag höra något som var fruktansvert tråkigt och jag känner mig så dum jag reagera lite konstigt skulle ha tröstat henne mera men jag blev så chockad att de hade hänt henne också... trodde fan inte de kunde de... jag hoppas hon inte vart för ledesen på mig. en stor kram till dig S och du vet att jag känner med dig och finns för dig!

strax ska vi åka och hämta våra grabbar hemma hos farmor och farfar...
nu kaffe.

tvekar

de är jobbigt när de är så.... ena stunden känns de så rätt... andra stunden tvekar man och känner sig självisk.... hur fan bestämmer man sig för vad somn är rätt... de är skit svårt tro mig... jag vill såååå gärna men sen vaknar jag ur min dröm och inser att de kanske inte alls skulle passa VAD GÖR MAN?!

idag håller ungarna på att reta gallfeber på mig dom bråkar om allt och springer runt som galna höns i en hönsgård.... och jag som inte har någon ork överhuvetaget i dag med sådant.... vet inte vad jag ska ta mig till och jag tänker mig inte sjunka så lågt att jag låter tven vara deras mamma i dag jag vill inte att de ska sitta där hela dagarna jag naser att de är något man kan göra på kvällen för att varava ner sig innan de är sängdags... =)

nu ska jag ta och fundera ut någon lunch...

Tränat & solat

har gjort i kväll inte så motiverad vid träningen men jag gjorde 30 min på cross traner och sen gjorde jag en övning sen drog jag i väg och sola fan kan ju inte jämt vara på topp i dag var en sån dag som jag bara kände att jag behövde komma dit men när jag väl var där så kände jag inte för att göra så stor deal av de... =) men jag tog ju mig dit bara de måste ju ge något... ahhha sen drog jag och sola lite såååå skönt att bara slappa i värmen lite... =)
längtar så till vi ska till mallis bara två mån kvar nu.. fan va gött...

men men nu ska jga glo lite på tv... hem med er... =)

me myself and I

hahha ja i dag har ja och Jayjay varit i väg och lämna in papper på ams och tog en sväng förbi prima och prata med dem sen for vi iväg hemmåt och åt lite lunch sen blev de dags att hämta Tuffe... sen blev de hem och fika lite nu inväntas bara matlagningen... =) dagarna går fort fram... jamie har klagat över sitt vänstra öra hela dagen i dag så jag ringde sjukvårdsupplysningen och de sa att han kan har blivit förkyld där med... så de vara bra åka till apoteket och köpa diverse medel.. hahha lilla killen men nu ska de blir bra i alla fall hoppas jag.... =)

ne nu ska jag fixa lite... hej

"En unge i minuten"

sååå klockrent program man blir sååå sugen på flera förlossningar jag älskar födabarn de är definitivt de bästa jag gjort i mitt liv och dessutom dessa skapelser som kommer ut känslan är obeskrivlig... älskar de.

i dag skulle jag ha varit på kursen men i natt fick jag en trevlig överasskning en kille som kom in till mig med 39 grades feber och ville ha mammas kärlek så jag fick vara hemma med stora lilla killen i dag och mysa och pyssla om honom... han blir hemma i morgon med.. får hoppas han är bättre mot slutet av veckan...
Jag vill verkligen ha ett jobb, sysselsättning nu. Jag hoppas att någon av de tjänster jag sökt kommer tycka att jag är intressant för deras tjänst. Jag är så jävla less på att gå hemma. jag klättrar på väggarna jag måste få känna mig helt slut någon dag...

ne nu ska jag ta och titta lite tv sen ska jag läsa bok tror jag....

träna & sola

är vad dagen har att erbjuda... ska bli skönt att komma iväg lite och bara umgås med jennifer och prata av sig lite... och självklart pressa mig till max de är alltid sååååå skönt att känna att man lever.... de gör ju att man känner att jag kan klara vad som helst... =) hahha (nästan)
ne nu ska jag ta och leka lite med killarna....

göra mera kaffe är ett måste... =)


livet

funderar mycket på de hela tiden... försöker att leva nu men de är fan inte så himla lätt jämt.
vill ju att allt ska lösa sig för oss... men jag börja att tveka och inse att de kräver hårdare arbete och de inner bär mindre kvalitetstid... =( och de vill jag inte för de innebär att de knappt blir nå alls för som de är nu så blir de inte mycket... men när allt nästan löst sig så kommer de innebära att de blir mycket tid till oss... =) ne om man skulle sluta att tänka såå och försöka och se lite possetivt och vi har ju fortfarande varanndra och barna. hoppas bara vårat förhållande orkar ta sig igenom detta... för som de är nu så känner jag mig väldigt ensam för även om han är hemma så är han inte närvarande och de är såååå ensamt... =( vill bara att de ska blir bra...

=(

Heldag

med mina pojkar den har varit helt ok faktiskt... vi har varit i väg och köpt nya skor till jamie och sängkläder med buzz på sedan har vi varit hemma och grejja lite vi har inte gjort så himla mycket med tiden har flygit i väg ändå.. =) sen kom mannen hem för att vara hemma med oss i två timmar för att sedan vara borta hela kvällen är såååå trött på att han aldrig är hemma med oss och umgås... utan när han väl är hemma så sitter han vid datorn eller badar eller sover. när ska han umgås med oss och tycka att de är underbart att bara vara med familjen. hmmm ?!
jaja men får väl uppskatta den tid han ger oss han kommerr ångra sig senare i livet att han inte var med mera... =( tråkigt bara att han inte inser de nu...
jag förstår ju att han måste jobba och att han vill träna och så men va fan måste han göra allt de andra som att spela musik med sin pappa och bröder är de viktigare än oss... ? förstår att han vill göra roliga saker men vi kan också vara roliga att umgås med... jag är sååå sjukt avis på alla som får din uppmärksmhet och din tid... =(

Jag älskar dig sååå sjukt mycket och vill umgås med dig jämt.


sjukpöjk

travis har varit hemma med mig nu i två dagar pga feber fast de verkar som de är bättre nu...
men i morgon är de ju inget dagis heller så...
i morgon kanske vi kan gå till öppna förskolan.... =)
har varit och handlat med syster i dag har varit chafför.... =)
så hon fika med sig allt hon skulle ha efter stor shopping... haha
och de fick hon ju... och de blev lite grejjer för oss också... =) fast jag skulle ju inte ha något... hahah
sitter och driker lite latte... hmmm va gott de är... nu ska vi trax hämta jamie från dagis och sen ska vi ta och fika lite... =)

ne nu ska jag dricka upp så vi ka åka... =)

Bakade

jag bakade en choklad kaka utan ägg menden vart så där men de finns tydligen något man kan ha i istället för ägg och de är ju skit bra för oss som inte klara varken ägg eller mjölk... så nu kan jag börja baka utan att få ont i magen... men men kanske inte är så bra trotts allt för då kommer jag ju äta mera kaka än vad jag brukar... hmmm jaja men de blir bra för barna också... vart är min älskade man då... han har jobbat skit länge nu började typ fem i morses och han slutade kvart över sex... synd om han... hoppas bara han inte är på piss humör... ne nu ska jag ta en te...

och kramas med killarna... =)

jaha

nu ska man gå på någon förberedande utbildning (FUB) på hermods genom arbetsförmedlingen (AMS) såå jävla trist varför får jag ingen jobb för... nu är jag i fas tre alltså och jag kan säga att motivationen nu är ju inte den bästa när de gäller att söka jobb... och jag har ingen lust att sitt och prata om de med främande människor heller... men om jag inte gör detta så blir jag väl av med mina pengar och då är de kört.... så de är väl bara gilla läget... FAN säger jag bara... =(

nu mår man ju genast bättre tack ams för de.

lite nytt