hihih

ne jag vet inte vad jag ska skriva sitter här på jobbet och har de lite trist så jag tänkte att ajg skulle slänga in ett par rader men medans jag sitter här och funderar så upptäcker jag att jag inte kommer på något vettigt därför blir de bara att sitta och skriva sådant som kommer upp i huve just nu... hahah så de kan bli va de blir. åkte tåg i morses som vanligt men i dag som vissa andra dagar hamnar jag brevid ett par som stiger på i enköping och sätter sig altid vid mig de är konstigt men men gubben i detta sällskap har en stor näsa och inder denna så sitter de en gigantisk mustarge han andras jätte högt och mustargen bara flyger de är svårt att bli irriterad och bara vill säga till han att andas med munnen eller något i ställe för man kan inte läsa bok utan att bli avbruten helatiden. vad gör man?
haha de är bara stå ut för jag ska ju inte pendal så länge till. så de är bara stå ut till tiden är över.. eller så gör jag så att jag köper öronproppar som jag kan ha på tåget så jag kan läsa min bok i lugn och ro om jag inte har råd me de är ju de bara att byta vagn när de kommer.. hahah ne va taskigt.. =)

ne nu ska jag jobbe hejpa

böcker

jag har blivit helt tokig i böcker jag läser för visso bara värklighetsbasrerade böcker men ändå jag läser på tåget och sen innan jag gå och lägger mig. jag tycker de är en mental träning och läsa kunna slappna av och bara försvinna i väg i en annnans värld de är ju sjukt skönt att bara koppla bort resten av världen.. =)
Fyra böker jag rekomenderar!

Flickan som överlevde - en bok om andra världs kriget en liten flicka som tar sig igenom de! historiskt bra

Glöm att ni har en dotter - En bok som handlar om en tjej som hamnar i fängelse i thailand. spännande

Pojken som kallas DET! - En bok om en pojke och hur han blir behandlad där hemma! hemsk bok

Gör vad ni vill men döda henne inte! - En bok om en lite flickas hemma miljö hemsk bok!

de va de böckerna som jag kan komma på nu men jag kan flera värklighetsbaserade böcker som jag gillar skarpt de finns många många bra någon som kan rekomendera någon till mig?

ne nu ska jag jobba hejpa

förlåt mig

men jag orkar inte skriva så mycket nu mera. jag är helt slut.
nu är de power meet och varmt ute så många är väl ändå ute och sitter inte inne
och läser vad jag har att skriva om.. jamie har redan gått till sängs och robban har dragit iväg på fest.
så jag sitter här i min ensamhet som vanligt ska strax göra mig i ordning för sägen sen tänkte jag bara ligga och kolla
på film tills jag är så trött att jag inte orkar mera... ska kolla på film om hitler och förintelselägrerna.
själv har man ju varit i polen och sätt de som finns kvar.
de kan jag starkt rekomendera.

ne nu är de nog
fridenliljor de är en dag i morgon!

dum fråga

mår du bra i dag eller?
ne de är en ganska dum fråga att ställa till mig i dag för jag mår skit jag har fortfarande halsbränna och mårilla helatiden. jag hoppas de går över snart för jag pallar inte med detta tur är att de bara är halv dag i dag. ska ta tåget hem vid ett ska bli skönt att komma hem lite tidigare i dag och bara ta de lungt. äta kvälls mat med jamie kl 16 och inte äta kväll mat vid åtta som de annars de har blivit... fy för de, de tycker jag inte är någe kul då skiter jag i att äta i stället.. och de är ju verkligen inte bra för mig just nu men vad ska man gö då. sambon bara drar hela tiden. så man är själv hemme och då är de inge kul att äta de känns som om jag skulle vara själv igen men jag har ju fakrtiskt en sambo och vi kanske äter i hop en gång i veckan de tycker jag är klent när man är en familj då tycker jag man ska ha middagarna tillsammans men jag vet inte va de är för fel på han lyckas alltid ha något inplanerat... tråkigt men så är de... tycker han är dum då han borde tänka lite på oss också inte bara sig själv... =( men jag älskar honom för de. den dumme fan... =) hahha
ne nu ska jag jobba vidare me detta illamående hoppas de släpper tills i morgon när jag ska jobba natt annars vet jag inte hur jag ska klara kvällen... =)

hejpa

hej hop

de va ett tag sen är inte så glad som rubriken värkar jag har halsbränna och illamående. har gjort de sen jag klev upp i morses jag åt ingen mat i går heller orka inte laga och sambon bara drog i väg och struntade i mig. men men de är väl så de kommer va nu. ett tag fram över. halsbrännan släppte lite efter lunch men de kom strax tillbaka igen. jaja så kan de va jag hoppas den är borta till imorgon annars vet jag inte vart jag ska ta vägen helt allvarligt... =( i dag har de varit väldigt lungt på jobbet vi har gjort klar alla statestik vi skulel göra så nu om de inte kommer samtal så har vi inte så mycket att gö. hoppas jag får mat i kväll i alla fall vill inte gå och lägga mig på tom mage man mår inte så bra när man vaknar då. inatt vakna jag dessutom flera gånger de va jobbigt. men de är smällar man få ta när man inte sköter sig. =) nu vill jag hem. men de går ju inte för de är en och en halv timme kvar tills tåget går. så jag får sitta kvar här tills dess. typiskt... =) i morgon jobbar man bara halv dag de ska bli skönt komma hem lite tidigare. sen ska jag bara ta de lungt eftersom som vanligt ska sambon i väg och umgås med sinna kompisar så då får jag sitta hemma. sen jobbar jag på lördag igen fast på mitt andra jobb. de sliter lite men de är ju inte så lång tid kvar nu. de är ju bara till den 23 juli får vi hoppas för jag orkar inte pendla någe mera. får se hur de blir. =) vi hade lite dåligt med pengar så jag var tvungen att vända mig till en som alltid ställer upp min FAR han finns alltid till när jag behöver honom även när jag inte behöver honom själv klart. JAG ÄLSKAR MIN FAR! hur mycket som hellst inte bara för att han ställer upp och finns till utan för att han är den han är och för att han alltid vart min förebild.. ne nu ska jag jobba vidare.

jag skriver nog mera i mertobloggen än här
men jag försöker uppdatera så mycket som möjligt... =)

KRAMEN PÅ ER