Jobb Jobb

Känns skit bra i dag var jag på en intervjuv och de känns skit bra de...
tror jag kommer stor trivas och sköna tider är de med... och vill jag ha mera pengar får jag helt enkelt jobba lite extra.... =)

de är sjukt bra tider för mig och för mina barn bättre än barnenshus som är tio till sju... nu blir de halv tio till tre... och de är ju super för de inerbär ju att jag får tid med mina barn också... =) och sen kan jag jobba extra på helgen... =)detta kommer bli jätte bra och jag har bara en person och tacka för detta och de är helen för att hon tipsade mig om detta och la in ett gott ord... du är så himla go... tusen tack för att du har kanske säkrat min framtid lite... =)

ne nu ska jag förpassa mig in i sängen en stor dag i morgon... =)

kram kram

nu är sjuklingarna friska!!!

de är skönt... för de har bara jävlats med mamma de sista dagarna de var ju dåliga i typ tre fyra dagar sen var de ju pigga som vanligt och de är ju två killar som behöver lite extra stimmulans och har man då vattkoppor så kan man ju inte direkt gå ut till lekparken och smittas eller till öppna eller något liknande... så har har vi varit inne och gått varandra på nerverna..... men nu är de back to dagis och både för mig och dom är de helt underbart....

de får de dom behöver och mamma får de hon behöver win win situtation... =)

nu är älskling och jobbar och jag ska bädda rent i sängen och lägga mig och glo på tv tänkte jag... och i morgon då bäde först av med ungarna till dagis sen hem och stoppa i mig gröt och sen bär jag och cykeln av till jysk.. sen händer de grejer jag ska hem till jaana och sakke och fika ska bli så mysigt att se de lilla trollet... =)

ne nu ska jag bädda de skriker på mig här.... KOM OCH BÄDDA MIG OCH LÄGG DIG I MIG =) hahha

heipa

sååååå seg

förkyld och tröptt i kroppen....
i morgon blir de dagis och sedan långis med hunden i rask takt sen blir de ett pass zumba för mig med hög volym... ska svettas ordentligt i vardagsrummet i morgon... hahha nu kör vi igång... =) nu börjar bröllopet närma sig och allt känns som väldig stress men de är de igentligen inte... fast de känns så... =) men men de blir skit bra i slut änden...=) kostym beställd men vi måste betala den innan de skickar den så vi lär pynta den i morgon eller nå... sen pvr lär ju också ha sina peningar för namnet vi kommer att bära efter bröllopet... =) jajja nu ska jag ta mig till sägen




natti

en kort semester

blev de...
robbans päron åkte till finland för att hälsa på släkt...
då passade vi på att åkuppera deras hus under tiden de var borta... de va skit najs baran var hemma från dagis och var ute hela dagarna fan va najs de skulle vara med hus men vi får drömma vidare ett tag till... fast de gör inget att bo i lägenhet heller så länge man bara kan gå ut utan för porten och leka, inte behöva packa ihop en massa varje dag.. =) sommare har hittils varit helt underbar i alla fall inte så många pass kvar nu på barneshus får se hur de blir sen då... jag har ju sökt en massa andra jobb också som är intressanta... =)

ne nu ska jag ta mig en kopp te till innan jag ska bege mig mot dagis... =)


hej hej