tänker framåt



Tänk när travis blir så här storblir... va kul de kommer ha tillsammans då mina pöjkar, jamie försöker redan busa med travis men tarvis bara ler och fattar inte så mycket..
nu bor vi i tortuna tills på skärtorsdagen så de kommer förmodligen inte bli så mycket skrivande...
kan ju säga att löningshelgen inte var så himla givande men jag tror att på fredag när de är de är rydell och kvick. då blir de nog drag ska vi se... de va så lite folk ute i helgen så de va ju pinsamt... men som sakt de sparar nog sig till ett bättre band... =)
I går flyttade vi ut till tortuna så de vart mat och lite öl och bada tunna fan va mysigt de var... de va så mysigt att vi sov för länge på morgonen fredrik missade sin buss... så vi fick köra in honom till skolan...
efter de körde vi jamie till dagis. hem och vek tvätt och kollade så allt såg bra ut i lägenheten... sen körde jag robban till gymet och jag drog till min fru... och sitter här nu när jag skriver ja jag vet kanske inte så socialt men hon ville att jag skulle uppdatera så hon får skylla sig själv eller hur frun... puss på dig -vad ska vi äta jag är hungrig fixa mat åt mig kvinna!!!!
hahhaa men allvarligt frugan vi måste äta nått...

ne nu som sakt ska jag umgås med min fru.... =)
hejpa

Jävulsk dag!

Riktig skit dag har de varit i dag!

De började med att vi skulle köra jamie till dagis och upptäcker då att vi har punka på bilen fick då springa och hämta min fars bil tur va väl de att jag hade hans bil nyckel och att han inte var i stan. körde jamie till dagis och de bar i väg till ica maxi och stor handla som vanligt vid löning! när vi var klar och hade då handlat för 2300kr skulle skana ut i själv betalningen så kommer de upp skärmen att vi har avstämning vilket inne bär att alla varor vi redan hade packat måste upp ur kassarna och upp på bandet och sen ner i kassarna igen. inge kul men till vår chock så stämde de, nej de va ingen chock de viste vi ju... efter de så åkte vi hem och skulle packa upp varaorna då när jag ska plocka upp spagettipacketet så for all spagetti ut på golvet. fan va drygt... efter vi plockat upp spagettin så for vi och hämta robbans mamma på hennes jobb för att åka och äta lunch på indiana de va ju gott.. körde tillbaka henne till jobbet sen hem en sväng innna jag skulle köra ner robban till sitt möte på addeco och jag och travis åkte hem till frugan och tog oss en snabb fika.. efter de åkte jag och hämta robban sen hämtade vi jamie. vi åkte hela familjen ut till robbans föräldrara och robban målade i deras garage och vi var inne och busade. åt vofflor eftersom de var voffeldagen i dag och busade ännu mera åkte hem vid sju ca. nu ligger båda barna och sover och jag känner mig helt slut efter denna dag. i morgon tänkte jag att ajg skulle städa bilen medan robban byter däck och jamie är på dagis och travis får titta på... =) sen sa jag till bettan och beställa lite mera grejjer för min vinst pengar... =) 

nu ska jag glo på tv hejpa.


busborgen!

i dag var jamie på dagis till 12 efter de åkte vi till busborgen och lekte, efter ett tag så kom även sandra, fredrik och tiara och lekte med oss vi var där i ca tre timmar jamie hade inte vilat något så när vi satt oss i bilen och skulle åka hem så somnade han på tre röda. men när vi kom hem så va de bara att väcka honom för han kan ju inte vila efter kl tre då somnar han aldrig på kvällen så han kanske vilade ca 20 min och sen somnade han nu för en hal timme sen alltså kl 20.00 så jag hoppas att han sover ordentligt i natt. de var faktiskt riktigt roligt att vara på busborgen och inte minst att träffa sandra som jag inte sett på ca fyra månader och tiara förstås... =) hade varit lite roligare om jag inte haft travis med eftersom han är så liten så kunde jag inte eka lika mycket med jamie men de löser vi en annan gång. får åka dit när vi har barnvakt åt travis och busa ordentligt... =) sen blir de ju roligare när travis är lite större så han också kan vara med... =) 

i morgon ska jamie till dagis och går till tre och under tiden ska vi hinna handla robban ska till addeco på nå möte då tänkte jag att jag skulle gå till stadium och köpa en jaka till jamie och kanske vind byxor så att han har de... =) 

får se nu i morgon om jag får min lön denna månad förra månade fick jag ju ingen så jag borde få för två månader denna gång annars blir jag faktiskt irriterad nu är de ju så att jag inte lever på den lönen eftersom de är extra pengar men när man vet att man borde få dom då blir de lite jobbigt ändå... får jag inga pengar i morgon då kommer jag fan ringa till löne kontoret och skälla ut dom jag tänker fan inte jobba gratis de är inte meningen. 

ne nu ska jag kolla face book och sen ge travis mat och lägga mig är helt slut jag med efter dagen... =)


jobbe

ja igår jobbade man tråkit de va ju inge folk ute, nästa helg kanske kan bli bra de visar sig de är ju trots allt löning då ju... 

 

i dag har jag sålt två av mina ägor. jag har sålt mina soffor och min mobil telefon.. 

de känns konstigt sofforna köpte jag när jg flyttade hemm ifrån så de känns lite skummt att klippa navelsträngen. =)

mobilen gjorde inte så mycket man behöver inte ha allt här i livet. =)

jag skulle vilja att min sambo kom hem nu och gav mig lite mat och jamie förstår han vill u också ha mat. =)

har inte så mycket att skriva om som kanske märks jag är helt slut i kroppen i dag som vanligt och jag skulle bara vilja ligga och sova men de kan man ju ej när man har barn... jag har för övrigt gjort en tillfällig soffa av några kuddar filtar ett täcke och ett överkast de är inte speciellt bekvämt men de är mysigt... jag vet ej sak som kommer ligga på detta i natt i alla fall... =) HUNDEN!

men men de äringet att göra åt jag är bara glad om han inte äter på de... =)

 

ne nu ska jag kolla lite på tv och hoppas att robert kommer snart!

 

hej på er och puss på dig min fru!


Är jag helt bakom flötet eller?

För de verkar ju som om alla tror de.
jag vet att de är de ända jag tjatat om på senaste tiden men jag undrar ju om de är så eller ej?

nog om de då!
idag har jag och mina små killar hittat på roliga grejer vi har tex varit på barnenshus och på jula och på klädhuset M ja dvs vi har varit på erikslund och sen fort vi vidare till stenby och åt en lunch på mc donalds där de va fulls smockat med folk. efter lunchen gick vi till jysk för att se om soffan som vi hade tänkt att införskaffa fans kvar och de gjorde den men priset var förändrat. så kan de va när man inte passar på när de är som bäst... =) jajja nu har jag i alla fall hittat en annan soffa så var de med den saken... =)
efter de gick vi igenom coop forum tittade lite förat gå ut på andra sidan eftersom vi ställt bilen på mcD...

I kväll ska man jobba också hoppas på att de blir lite folk och att dom dricksar för skulle behöva dricksen faktiskt...
I morgon ska vi köra iväg sofforna jag har ju för övrigt sålt mina soffor som jag köpte när jag flyttade hemmifrån... lite ångest över de men men va gör man inte för familjen... ska även sälja lite andra grejer för att få in lite pengar tex min mobil och ja lite grejer vi har i förråddet skulle vi också kunna sälja får ta med mig robert ner och kolla vad vi ska ha kvar och vad vi ska slänga och vad som kan säljas... för vi är verkligen i behov av pengar nu... eller ja vi vill försöka förbättre vår ekonomi och då behöver vi betala av lite saker... De är ju inte så att vi inte klara oss på de penagar vi har men de är precis så att vi gör de och vi skulle ju vilja ha lite penagr över så vi kan hitta på en grej i månaden som familj tex badhuset eller busborgen eller något liknande... så de är därför vi vill sälja av lite prylar..

ne nu ska jag leka med jamie...
hej på er

vad ska man säga!

tänk att alla tror att jag är helt j*vla dum i huvudet. de är fan helt otroligt.
jag orkar inte med alla duma idoter. hur fan får man dom att förstå att dom fuckar mitt huvud.
dom verkar vara trög fattade... jag vet inte hur jag ska säga detta men jag tror att jag håller på att nå min topp
och de med hjälp av alla nära. jag kommer inte palla mycket längre. snart tar jag min älskade barn och dra i från allmänheten.
hoppas på att de inte ska behöva gå så långt. jag vill så gärna att folk ska fatta och göra de bästa av sitt liv och situationen.
Ljuga om att man har en läkartid och sen dra från stan de är inte så himla smart. men men de är väl de man får ta i från en som dig. hoppas bara att du förstår att jag kommer köra samma spel emot dig.

nog om tråkigheter. travis mår bra nu i allafall äter nästan lika mycket som innan infektionen så de känns bra han är mycket piggare och glad mesta delen av tiden. min små änglar får mig att tycka att vardagen är lite enklare tur att ni finns.=)

känns som om jag håller på att glida i från alla som en gång betöd så himla mycket för mig.
jag känner mig tom på ett sätt de känns inte bra när jag tänker på alla skit vill jag bara glöma dessa personer och tänka på de jag har nu och glöma de som varit men saken är den att de kommer alltid en dag när de ringer i telefonen och de är dem som hör av sig för att dem vill ha något från mig eller nått liknande, men men de är väl bara bita i de sura äpplet och säga vad man tycker jag tror jag har fått minst två att förstå vad som gäller från min sida. eller så är de så korkade att de inte förstår de visar sig när de närmar sig en viss tid i månaden...

nej nu orkar jag inte detta längre ska slänga på en film och hoppas på att kvällen går lite fortare och att man kan somna utan svart tankar... =/

natti

sjukan

jag vet varför jag avskyr att ligga på sjuk hus för de första så är de ju för jag aldrig behövt gjort de men för de andra för att de luktar skit och sen för att dom kommer in och stör en helatiden och sen för de tredje så fick jag inget täcke så jag höll på att frysa stjärten av mig... för er som inte vet så låg jag inne från tisdag efter lunch till onsdag efter tre för travis skull han hade vättske brist pga att han bara spydde och inte behöll maten han hade hållt på så i en vecka lite drygt och jag trode ju att de var magsjuka så jag trodde de skulle bli bättre av sig själv men de blev de icke så min fru som är utbildad undersköterska sa att jag skulle kontakta hans läkare så jag gjorde de och då vart de barnakuten nösta jag trodde ju inte de va så allvarligt men nu är han bättre och jag har mera kött på bena om de händer igen. hoppas dock inte de för då får robban ligga på sjukan jag vill inte de... han hade gått ner 780g ungefär men har gått upp en del av de igen han har börjat äta igen men inte de mängder som han ska men de går sakta men säkert framåt i alla fall... =)
hej på er

va nu då!

tar de aldrig slut de är ta tusan alltid något nytt som ska komma upp... fan va drygt de är

Jag mår lite dåligt för min lilla kille håller på att tyna bort han får inte i sig mat och de lilla han får i sig kommer ut genom de ena eller de andra hålet tycker så synd om han och man ser i ansiktet att han inte mår bra. hoppas de blir bättre snart!

jaja ville bara skriva nån rad

hejpa


hur ska detta sluta!

Detta är ingen bra historia och jag tror inte den kommer att sluta som alla sagor slutar heller...
De är bara en massa problem nu för tiden känns de som alla sviker alla och ja.
I går känns de som om jag gjorde en dum grej, jag svarade inte när han ringde och jag öppnade inte dörren när han kom hit men jag känner att jag orkar inte med all skit vad ska jag gör hur ska jag få dem att förstå att jag inte är deras stötte pelare och jag är dessutom inte deras undanflykt till allt. de känns som om dom änvänder mig som ett skyddsnät och jag vill inte vara de jag vill inte bära på deras skit bara för att dom inte pallar möta de själva....

Så nu tänker jag vara den bitch jag var förr jag tänker inte låta dem trycka ner mig längre jag ska försöka stå på mig!

NU FÅR DE VARA NOG!!!!!!!!

surt eller vad säger man!

Jag vill bara säga de att jag sörjer med er!

Jag vet inte vart jag ska börja, jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vet definitivt inte vad jag ska göra.

Jag bara känner att min styrka håller på att ta slut jag orkar inte med alla skit längre kan inte alla bara ta och skärpa sig och vara normala nu pratar jag förvisso inte om de som står högst upp utan om något helt annat. Jag vill bara att alla ska sluta komma hit när dom är nere och tycker då att dom kan slänga över sin tyngd på mig som om jag inte har tillräckligt med bekymmer ändå. De är klart jag bryr mig men att dom kommer hit på verkade av de ena eller de andra de tär på mig och mitt psyke de känns inte bra jag vet inte om jag ska säga upp kontakten eller om jag bara ska bita ihop och hoppas på förbättring men saken är den att om jag bryter kontakten då kommer jag bara gå med en klump i magen helatiden och fundera om dom lever och jag vill ju inte orsaka någons död jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv för de men å andra sidan så ska inte jag behöva må så här jag tycker jag är värd att må bättre varför tycker inte dom de varför jag förstår inte vad jag har gjort dom för ont att dom måste komma hit i dessa tillstånd och få mig att må skit. De ända jag vill de är att jag och min familj har de bra och att vi har ett så normal förhållande som möjligt till dessa peroner men de verkar vara för mycket att be om. Jag min fega fan har inte mage att säga åt dom heller för jag vet inte hur de slår om de slår på ett possetivt sett eller om dom tar de hårt. fan va jobbigt de är hur jag än vrider och vänder mig blir allt bara emot mig. fan ska jag göra?

Helst av allt skulle jag bara vill gå i ide tills allt är bra igen men de komemr aldrig hända de kommer alltid vara nån av dem som håller på den onda cirkeln är nu sluten och de bara går runt runt. nu tyckse de vara som värst för nu är de alla som är knäppa i huvvet. De går inte att prata med dom heller för dom lyssnar inte och allt man säger är bara emot dom. 

Ne jag ger upp men till slut så måste jag få ur mig skiten och när den dagen kommer då kommer jag nog stå ensam kvar för då har jag tagit så mycket skit att jag stött i från mig alla som bryr sig om mig, Trist men sant!

Hoppas bara att min barn alltid kommer stå vid min sida!

Älskar alla som verkligen bryr sig om mig. Passar på redan nu att be om ursäkt för framtida utfall.


Helgen!

Var lång och tråkig, jobbade men de va så dåligt folk ute så passen vart långa lite bättre på lördagen än fredagen men annars sög hela helgen! och passen går ju otroligt sakta och man blir bara tröttare och tröttare när de inte är nå folk som handlar... =) 

ska och sola med frugan i dag. 

jag har inte skrivit på ett par dagar för de har vart mycket i mitt huve och de har varit långa diskutionenr med robert han har också mycket i huvet nu... just nu mår vi inte så bra men vi hoppas på ljusare tider. 

 

har fått min första mens på två år ca de kan jag säga att de va ett slag i bakhuvet fyyyyyyyyyyyy f*nnnnnnnnn va ont de gör de känns som om de är någon som har sparkat mig emellan bena och sen också slagit mig i buken och i svanken ne jag tror jag går tillbaka till att äta min p-piller på ett vist sätt så jag bara har mens var tredje månad deta är ju fruktamsvärt jag fattar inte varför jag ska få så himla ont när de finns dom som inte äns känner av att de har mens varför straffas jag vad har jag gjort??

jaja nu ska jag ta en rök sen en alvedon sen ska vi dra till läkaren med lillplutten han ska få två sprutor en i varje ben!

hej på er


4/3-09

kommer för mig vara ett datum att minnas fram tills de rätta datumet träderfram... =) vill att de ska ske nu men jag kommer nog att bli tvungen att vänta till efter sommaren. tråkigt men sant...jaja nog om de

 

I går tvättade jag på förmiddagen och åkte och sola ensväng i tvättningen med frugan vi solade på solstudion på stan och de va nya rör sen den första mars och de märktes på mig vill jag lova.. =) jag är röd som en tomat i ansiktet. När jag kom till jobbet i går frågade de om jag hade solat och då va de inte mycket men de blev rödare och rdare under mitt arbetspass och fy fan va röd jag var tillslut hahhaha de hätta och jag var röd de är tur att de är mörkt på mitt jobb... I går stod jag halva tiden i RNB och halva i schlager de va kul att pröva på schlager jag har inte stått där förr för dom brukar ju inte vara lediga hmmm konstigt nog... =) men nu va dom de bägge två.... jaja kvällen sög i alla fall de va dåligt med folk hela kvällen men men jag hade rätt kul ändå fick ju stå och sjunga i baren istället och skaka rompan lite... =) 

 

ne nu ska jag lägga mig på soffan och slappa med minstingen för den andra är hemma hos farmor till i eftermiddag.

jobba i kväll med så är de något vet ni vart jag finns=)


kort och intensivt

de är va detta inlägg blir har inte så mycket att berätta mer än att jag längtar sjuk mycket till onsdag. och ja jag och frugan var och solade lite de va trevligt men hon vart missnöjd men jag tyckte de var bra men hon tyckte promt att vi skulle sola i morgon kväll igen så ja de är väl bara haka på då... =) 

 

ne nu va detta in lägg slut nu ska jag gö nå annat vettigt!


första dagen i dag!

som jamie är på dagis de va över två veckor sen sist eftersom han varit sjuk och sen har de ju varti sport lov och då får man inte ha barnet på dagis när man är mammaledig... jaja så kan de vara ringde till västerås stad i dag och kollade exakt hur de låg till med hur mycket man får ha dem på dagis...

i går fick robban mig att pröva wow men de kan jag säga er de är inget spel för mig jag tycker inte om spe där man ska springa runt och döda varandra dessutom blir jag så sur om jag dör själv så nej de är inget spel för mig.. (ska väl spela klart dom tio dagarna jga fick men köper defenitift inte spelet) så är de suru.

ska väl i väl och sola i dag med madde men de blir väl i eftermiddag nån gång eftersom jag är rätt trött i dag också efterden den dryga arbets helgen som bestod av 13 timmar på lördag och tio på fredagen fy tusan va trött jag va i går jag kunde knapt hålla ögona öppna under dagen jag är sliten i dag också men inte lika mycket sa väl slänga på en film och lägga mig på sofflocket tills jag ska hämta jamie. 

på onsdag bär de av till örebro och bada och efter de De Vita Nova ska bli så skönt....

hej på er